20 af de gode fra Netflix.

giphy

Da jeg var syg i sidste uge fik jeg set en masse serier, film og reality, men da jeg ligesom havde set “det sædvanlige” og skulle finde på noget nyt, så var jeg helt blank. Og jeg er ikke den eneste med det problem, det ved jeg! Jeg har af samme grund, samlet en liste af gode Netflix sager og der er en god blanding af tv-serier, kvalitetsfilm og mega gode dokumentarer. Hvis jeg selv skal sige det, så er det 20 ret gode titler.

Suits. Orange Is the new black. How I meet your mother. American Horror Story. House of Cards. Scandal. Weeds. De urørlige. Silver linings playbook. Lost in Translation. MUD. Django Unchained. Lawless. Tiny Furniture. Samme dag næste år. Blackfish. Bill Cunningham New York. Cocaine cowboys. It’s a girl. ReIncarnated.

Hvad kan I anbefale? Giv mig gerne jeres 20 (eller mindre, haha) bedste fra Netflix. I må meget gerne liste op det som mig! Synes det er en perfekt måde at gøre det på, hvis man virkelig skal bruge listen aktivt. Nem at finde frem og skrive ind i søgefunktionen på Netflix :) Phurrrrrfecttttt!

20 tanker om "20 af de gode fra Netflix."

 1. Lærke johansen

  Jeg så et par afsnit af American horror story den anden dag. Det skulle jeg aldrig have gjort. Den er satme klam og fucker med ens hjerne. Sov stort set ikke natten efter. Puuuuha den var slem.
  Jeg ser tit bones og modern family på netflix. Altid godt tidsfordriv. :)

  Svar
 2. Søs / Frk NV

  Er helt med på en del af dine (dog tør jeg ikke se American Horror Story!!).

  Andre forslag: Friends. Dexter. Thank You for Smoking. Homeland. Matrix. V for Vendetta. Mad Men.

  Svar
 3. Celia

  YAY – Netflix! Jeg misbruger det virkelig for tiden, er i gang med sidste sæson af Breaking Bad, og ohh myyy gooood – kan slet ikke styre det! Er der andet på Netflix? LOL.

  Jeg har næsten lige set Confessions of a Shopaholic derinde, og den var faktisk bedre end jeg havde troet. Har også set nogle sæsoner af KUWTK derinde – men de har ikke alle. Har også set nogle Disney-sager derinde og absurd mange Blue Planet afsnit. Er en sucker for naturprogrammer.

  <3 Netflix, btw.

  Svar
  1. Sarah

   Jeg spørger måske dumt, men jeg synes ikke, at jeg kan dinde KUWTK på netflix? Er desperat for et KUWTK-fix – nogle tips?

   Svar
   1. Celia

    Absolut ikke noget dumt spørgsmål, Sarah! Jeg kan se, det er blevet fjernet derinde fra. :/ Ifølge en tråd, jeg fandt et sted, forsvandt det i oktober. craaap. Der er jo andre metoder til at se det – har jeg hørt. ;) Held og lykke med det!

    Svar
 4. Anna Ofelia

  De her serier er helt klart anbefalelsesværdige:

  Homeland. Oprhan Black. Dexter. True Detective. The Americans. Breaking Bad. Orange Is The New Black. Scandal.

  Knus

  Svar
 5. Line

  Homeland og slet ikke mindst NEW GIRL! Er fucking afhængig af den serie, og det er et problem, når der kun er to sæsoner tilgængelige derinde!!!!

  Svar
 6. Nadia

  Jeg er HELT vild med fox’s New Girl med Zoey Deschanel – den er så gennemført og nok den sjoveste serie jeg har set –

  Svar
 7. Amanda A

  Her er mine favoritter på netflix:
  1. The Crash Reel (lover du får lyst til at blive snowboarder uanset hvor meget du hader sne) 2. Nowhere Boy 3. The Kids are Allright 4. 50/50 5. 10 Things I Hate About You 6. Blodets bånd 7. Submarine 8. Moonrise Kingdom 9. Mean Girls 10. Clueless

  Svar
 8. Amalie

  Brugbar liste, ja tak!

  Jeg skal SÅ meget gense House of Cards, så jeg er helt opdateret når næste sæson udkommer i februar!!!

  Svar
 9. Maria

  Fedt med Netflix inspiration nu vi nærmer os juleferien!

  Her kommer en blandet landhandel
  Man on fire/a time to kill/ Under the tuscan sun/modern family/Hope floats/ Legends of the fall/ 50/50 / crash/ the cove/ Kærester/ sons of anarchy

  og til sidst keep up the good work Kia! Dit nye blogkoncept er så nice og tiltrængt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *