2016, you ready?

Billeder

(BUT FIRST, let me take a selfie.. Et lillebitte uddrag af mit selfiegame fra snappen i 2015 :) Jeg hedder fierceogfattig på snap, hvis I vil følge med.)

HEJ! Mit nytårsforsæt? Jeg skal blogge igen. Jeg er klar nu. 2015 var vild for mig. Jeg har oplevet følelser og ting, som jeg aldrig har følt før. Det har i sandhed været et begivenhedsrigt år på godt og ondt. Først en kort status over året der gik i semi-kronologisk rækkefølge.

 • Jeg havde en kæreste i starten af året.
 • Jeg forelskede mig i en anden.
 • Jeg fiksede den her dumme situation. Og var længe om at komme over det egentlig.
 • Jeg flyttede fra min lejlighed på Frederiksberg.
 • Min søster blev min roomie.
 • Jeg blev droppet.
 • Jeg havde verdens mest forfærdelige hjertesorg for første gang i mit liv.
 • Jeg arbejdede.
 • Jeg blev blondine.
 • Jeg levede i en periode af kaffe og cigaretter.
 • Jeg tabte 5 kg.
 • Jeg lavede @musiktildithjerte – den ultimative heartbreak-playlist.
 • Jeg var ynkelig.
 • Jeg festede.
 • Jeg fyldte 29 år.
 • Jeg kæmpede for at mærke mig selv.
 • Jeg tog dårlige beslutninger.
 • Jeg havde 10 års jubilæum på mit gymnasie.
 • Jeg var ikke særlig sød ved en person.
 • Jeg begyndte at træne for første gang i mit liv.
 • Jeg mistede min morfar.
 • Jeg fik fjernet mine mandler.
 • Jeg sagde farvel til gode kollegaer.
 • Jeg blev fritstillet fra mit job.
 • Jeg fik et nyt job.
 • Jeg blev forelsket igen.

Der er sket meget. Alt det her, startede i februar måned og så har alt andet ligesom været et stort blurry mess. Året er gået så langsomt, og virkelig hurtigt på samme tid. Men som I nok kan fornemme, så er der ro på nu. Jeg er lige startet på nyt job. Jeg tror, det er mit drømmejob lige her og nu. Jeg er forelsket i verdens bedste person. En, der vil mig, selvom han ved alt om mit år. Han har valgt mig, selvom han let kunne vælge mig fra.

Det der har stået allerstærkest i min erindring fra året der gik, var klart jeres fine ord, der fik mig til at skrive dette indlæg. Aldrig havde jeg troet, at jeg stadig, den dag i dag, flere måneder efter, jeg udgav indlægget, modtager mails fra jer. Mails med støttende ord, der gør mig varm indeni. Jeg kan kun sige tak. Fra hjertet. Jeg tror det er vigtigt at vi snakker om de her svære ting – og jeg vil gerne starte fremover..

Flere har spurgt om en fortsættelse eller afslutning på denne situation. Jeg vil virkelig gerne fortælle jer om det – skrive lidt om min hjertesorg og hvad der skete i mig. Men jeg ved ikke om det bliver for feels-agtigt? Lad os lige tænke over den.

Mine planer for bloggen i 2016 er som de plejer, egentlig. Jeg har tænkt mig at skrive om ting, der ligger mig på sinde. Om det så er flotte sneaks eller noget om kærlighed. I dag var der faktisk en der spurgte henne på instagram, om jeg ikke ville lave en brevkasse. LOL. JO!!! Min største drøm jo. Kunne dette ikke være sjovt? #spørgdrfierce (og hendes venner evt.) – Det er sgu da unikt og anderledes, haha.

JEG HAR SAVNET JER! <3

25 tanker om "2016, you ready?"

 1. Celia

  YAAAS; du er tilbage! Vildt år, du har haft. Jeg er glad for, at du har fundet kærligheden. Din kæreste er MEGET sød. Pas godt på hinanden <3
  Glæder mig til flere indlæg fra dig! Og hey – bring the feelz. :)

  Svar
 2. Signe

  Jeg synger med i koret – mega meget velkommen tilbage! Vi (jeg i hvert fald) vil det hele, sneaks, følelser og brevkasse. BREVKASSE!! Det bliver uden tvivl fantastisk <3

  Svar
 3. Frederikke

  Jeg troede ikke, at du bloggede mere. :)

  Brevkassen lyder som en god ide. Jeg kunne faktsik godt tænke mig nogle juiceopskrifter, hvis du har nogle. Jeg har købt samme juicer som dig efter at have set den på din blog, og synes at de opskrifter du har i indlægget ser lækre ud – du må have nogle flere at dele ud af ;)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Jeg blogger lidt og jeg blogger meget. Det er lige lidt efter hvordan livet behandler mig ;) Juice opskrifter er ikke lige min spidskompetence. Men har skrevet om min slowjuicer tidligere, prøv at søge i søgefeltet :)

   Svar
 4. Emilie

  Sjov idé med brevkasse, jeg stemmer for! Selvfølgelig med obligatoriske hashtags: #HowToBeFierce #FierceMeUp #DrFierce

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *