5 seje ting jeg gjorde i 2014..

ohnoshedidnt_auntjenjen

Jaja, nu skal det hele jo ikke handle om, hvor nederen jeg er IRL. Er faktisk også ret sej i det.. :) Se selv:

1. Jeg tog drastiske beslutninger i mit arbejdsliv – og følte mig sej, når jeg sendte mit CV ud og kom til samtaler. Lærte så meget om mig selv i den korte periode. Det kan anbefales at ryste posen once in a while.

2. Jeg besluttede at bruge en ordentlig røvfuld penge, på at købe flotte og gode møbler. Det gør mig underligt glad hver dag. Man er vel materialistisk anlagt.. ;)

3. Jeg blev igen og igen opmærksom på, at livet er hvad man gør det til – og jeg tog derfor ofte skeen i den anden hånd og dealede med det. Det kan anbefales og gør livet SÅ MEGET lettere.

4. Jeg rejste, spiste og oplevede virkelig meget. Man siger at lykke ikke kan købes for penge, men jeg føler mig meget lykkelig, når jeg oplever ting og det er ikke helt gratis, skulle jeg hilse og sige.. Men sikke en god beslutning at prioritere den slags.

5. Jeg holdt laaang pause på fierceogfattig.dk for at finde mig selv, efter 6 års rimelig succesfuld modeblogging.. Det gik ikke – lukkede ned og startede denne blog op med rystende hænder.. Det går da meget godt, hva?

Hvad gjorde I af seje ting i 2014?

21 tanker om "5 seje ting jeg gjorde i 2014.."

 1. Emma

  Jeg blev student, på trods af at jeg i 1. g fik at vide af flere psykologer at jeg ikke kunne gennemføre en almindelig gymnaisiel uddannelse! (Fik oveni i hatten og smidt et legat som bliver tildelt fagligt dygtige studerende! Ork jeg var stolt der!)
  Hvor der er vilje er der vej, og jeg synes i hvert fald, jeg var ret sej der! :D
  Glædelig jul! Og tak for en fantastisk blog! Dejligt med med en blogger som har andet end sko og tasker på hjertet! :D

  Svar
 2. Louise

  Jeg brugte en stor del af årets første 6 måneder på at få styr på praktikplads, visum og andre bureaukratiske krumspring så jeg kunne komme i selvarrangeret praktik i USA. Det føltes ret godt da alt endeligt faldt på plads og jeg selv havde ordnet og finansieret det hele. Bagefter tog jeg så væk fra Danmark i 4 måneder og undværede min kæreste i 3. Men han kom over til mig og vi roadtrippede sammen ned af vestkysten og han friede sørme <3 det var meget fantastisk og sejt.
  Og nu hjemme i DK igen er jeg flyttet rigtig sammen med min forlovede og har fået voksenjob på baggrund af min erfaring fra USA. Det har vist været et rimeligt sejt år herfra :D

  Svar
 3. Katja

  Ih hvor er du sej! Især den del med at tage skeen i den anden hånd, det er svært sommetider men noget der virkelige virker!
  Jeg har også været lidt sej! Første halvdel af 2014 samt sommeren stod på sabbatår og fuldtidsarbejde, hvilket gjorde mig UENDELIGT glad, jeg havde penge og overskud til at gøre lige hvad jeg havde lyst til! I september flyttede jeg for første gang hjemmefra, og så endda helt til Jylland (Esbjerg) fra Sjælland, av av! Men det er den rigtige beslutning og jeg er GLAD, nogen gange skal jeg liiiige tage skeen i den anden hånd men jeg er glad glad glad!
  Jeg har planer om at fortsætte den glade linje ind i 2015, dog starter 2015 med første eksamner på uni, lidt nervepirrende, men mon ikke det går? De er vel ikke så slemme på 1.semester, plzzzz

  Svar
 4. Line Bork

  det med at ryste posen. Det nikket jeg genkendende til fra 2014;

  Færdig som handelsassistent og udsigt til jobsamtaler i spændende assistent-stillinger i Nordjylland kedede mig på én eller anden mærkelig måde- don’t ask me why..
  Jeg flyttede til Århus, på et værelse (fra at bo i egen lejlighed), og læser nu markedsføringsøkonom med udsigt til praktikantstilling indenfor content / social media marketing. Alt på baggrund af, at tro på mig selv og egne evner, og håbe på, at hårdt arbejde betaler sig! Så mit år har også været ret sejt, hvis jeg nu selv må sige det! :-)

  Svar
 5. Lise

  Kia det går rigtig godt med denne blog! Jeg er vild med den og jeg læser meget ofte med og du gør det godt!
  Jeg tog en beslutning om at stoppe med at arbejde hvor jeg gjorde for at flytte til Brasilien med min kæreste. Riiiimelig stort step som jeg endnu ikke er helt vænnet til, men som jeg har besluttet skal fungere. Savner dog den danske jul når jeg sidder her og sveder i 30graders varme med 96% luftfugtighed :O Shit mand!
  Men ja, du er sej :)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Emma,

   Det er faktisk lidt en trist kommentar? Er helt med på, hvad du mener i forhold til, at man ikke kan styre sygdom og andre dårligdomme – men du har da gjort masser af seje ting i 2014? Det kan jeg da nemt sige, bare med mit kendskab til din blog. Synes du skal klappe dig selv på skulderen.. :) Prøv engang. Det er faktisk ret rart..

   Svar
 6. Katrine

  Du er fandme sej, du er! Og er vild med din nye blog. Hurra for at turde tage nogle vilde beslutninger en gang i mellem! :)

  Svar
 7. Ditte P

  Seje ting jeg gjorde i 2014? Hm. Det må være noget i retning af:

  – sige ja tak til at “gå i lære” hos Anna Bogdanova (altså, jeg følte mig sej og beæret over at hun spurgte mig)

  – sige fra, da mine grænser blev overskredet (selvom det var svært for en, der er så konfliktsky som mig)

  – god træningsdisciplin året rundt

  :-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *