Best sneaks right now #2

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jojo, jeg fik da shoppet lidt i Milano. Altså ikke noget vildt – selvom jeg havde godt nok et par dyre dyre tasker, jeg savlede over, men altså jeg skal også slappe af – har jo tre forholdvis dyre tasker i mit liv, som jeg er så glad for. Ledte faktisk også efter Isabel Marants Nowless sko i sort, men de forhandler kun Isabel Marant tre steder i Milano og der havde de dem ikke. Hmmm. Ærgeligt, hva? :) Nå, men fik købt mig nogle flotte sneaks, bl.a. de her mega dope Nike Air Force 1, der er en del af en såkaldt limited edition City-pack, hvor hver sko er en by hhv. London, Milano, Tokyo, New York, Shanghai og Paris. Valgte dem i en citron/sennep ruskinds nuance, som tilfældigvis er Milano. Var også ligeee ved at slå til på den armygrønne, men holdt mig i skindet. Hvis I spørger mig, så er det de sejeste sneaks på markedet lige nu. Glæder mig til at worke dem i morgen! De kan findes online hos Nike lige her i øvrigt.

Hvilke sneaks savler du over lige nu?

Ps. Nå ja, jeg købte også mærkelig nutella-snack med kiks + nutella + nutelladrik. 3-i-1 nutella snack. WHAT, jeg glæder mig til at gå ombord i den.. :)

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

5 tanker om "Best sneaks right now #2"

  1. Pingback: Checking out and a teaser.. - you better be fierce

  2. Pingback: Best sneaks right now #3 - you better be fierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *