Best sneaks right now #3

Opdateret for nylig51Jeg hænger sgu lidt i bremsen for tiden og både min blogge-mojo OG shoppe-mojo er sgu ikke hvad den har været. I går tudede jeg lidt inde på facebook-gruppen over, at jeg pludselig og uden helt selv at vide det, faktisk ikke har blogget i cirka 14 dage. I ved, den ene dag tager den anden i perioder. Det samme med min shopping og ja, generelt at købe ting. Helt ærligt, jeg går ikke engang i Netto efterhånden. Jeg lever af takeaway og snacks til hverdag og restaurantbesøg i weekender. Meget mærkeligt liv egentlig. Nå, men NOK OM MIG. Haha.

I går – da jeg havde siddet og prøvet at blogge om noget meningsfyldt til jer og ikke rigtig kom frem til noget særlig vildt, besluttede jeg mig for at kigge på alle der der sneaks jeg trods alt, får savlet lidt over, når jeg ikke arbejder eller snacker i min seng. Så på cirka 10 minutter fik jeg klikket ovenstående sneaks hjem. Superstars er jo de nye (igen-igen-igen), hvis I ikke havde opdaget det og da jeg elsker min Stan Smiths (lidt samme stil), så tænkte jeg at de her Adidas x Hyke collab sneaks måtte hjem til samlingen. Jeg har altid været allermest vild med Nike Air Max og det er stadig min favoritmodel – men i de seneste år er Air Force modellen krøbet ind og deler 1. pladsen med Air Max. Jeg købte jo den her Air Force City Pack-model i Milano til nytår og har været SÅ glad for dem. Så da jeg så den her Nike Air Force Sunset Glow var jeg forelsket. Perfekt til mig, der tit og ofte sporter sorte outfits. YAS, nu skal de bare ankomme til mit liv, så jeg kan føle min shoppe-mojo er tilbage.. :)

..Og blogge-mojoen? Lad os håbe at dette indlæg starter en trend hos mig den næste tid.. :)

Begge par overlækre sneaks kan klikkes hjem inde hos Naked CPH lige her. 

3 tanker om "Best sneaks right now #3"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *