Best sneaks right now #4

Opdateret for nylig52

Ovenfor ser i, efter min mening, et udvalg af markedets bedste sneaks lige nu. Jeg GRÆDER salte tårer over ikke at få fat i Adidas nye model NMD (øverst til venstre), men håber de re-stocker asap. Need it in my life! Elsker Nikes Safari Pack (øverst til højre) og lige umiddelbart er det faktisk Air Max 95′ modellen, der tiltaler mig mest i den pakke. Selvom det lidt er en “ghetto-sko” egentlig. Synes de er så fede! Very street. I like that. Alexander McQueen modellen bliver mine, når jeg bliver rig (snart) og Adidas Superstar 80′ Metal Toe er bare mega seje altid – har selv den sorte/sølv metal toe model og elsker dem.

Apropos sneaks – Hvis I følger mig på sociale medier, ved I nok, at det sidste år lykkedes mig at købe de meget hypede og meget limited Adidas Yeezy Boost, designed by Kanye West, I ved ;) Folk lå i KØ i flere dage og solgte dem for flere tusinde kroner bagefter – Jeg vågnede bare med tømmermænd og var heldig at komme igennem online. Har faktisk brugt dem ret meget. Selvom indtil flere 15-årige drenge har kontaktet mig på instagram og tilbudt mig op til 8000kr (!) for dem. Ej, slap lige af, det er bare sneaks, ik? Uanset hvad, bedste sneaker-køb i 2015. Hvad er jeres bedste sneaker-køb?

Links til ovenstående:

Adidas NMD her. Nike Air Max 95 Safari Pack her.

Alexander McQueen sneaks her. Adidas Superstars metal toe her. 

[Dette indlæg kan indeholde affiliatelinks.]

6 tanker om "Best sneaks right now #4"

 1. rebecca

  mit bedste køb i 2015 er uden tvivl mine adidas eqt 3/3 f15 og. troede kun de ville blive released i størrelse mand og droppede at sidde klar da de blev released, men så fandt jeg det allersidste par i min størrelse 2 uger efter release på sneakersnstuff. hurra!
  er dog også vældigt glad for mine nike presto unholy cumulus.

  meeeeen mit hidsigste køb nogensinde er mine nike am 1 sp liquid silver! wuuuuh

  Svar
 2. camilla

  Jeg var så heldig at købe et par Zeezy 750 – solgte dem på 2 min til 1500£ – ja 15.000 danske kroner.
  Ellers kan jeg virkelig anbefale NMD modellen.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *