Checking out and a teaser..

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetGod formiddag. Jeg er stadig i London og jeg havde en helt crazy dag i går med Netflix – vi var på farten fra kl 9-23. Sov så dejligt i nat, fuldstændig som en baby fra jeg lagde mig på puden til mit vækkeur ringede i morges. Lige nu har jeg netop checket ud og da mit fly først går kl 21 i aften og der ikke er meget program for dagen i dag, så håber jeg at få tid til at sætte mig på en kaffebar og kigge på mennesker og nyde London for alvor, inden jeg flyver hjem igen. I går var helt vildt ekstraordinær og over-the-top og jeg skal nok fortælle meget mere, når jeg er hjemme – Men jeg kan da afsløre at vi i forbindelse med serien Mr. Selfridge, havde et par timer i stormagasinet Selfridges og her lavede jeg altså lidt ballade.. My first Chanel! Very exiting!

Dagens outfit består af bukser fra ASOS, bluse fra Comme Des Garcons, sneaks fra Nike og læderjakke fra Wonhundred.

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

10 tanker om "Checking out and a teaser.."

 1. Maria R

  Total off-topic men har planer om at bestille et par customizes Stan Smith originals fra adidas hjemmeside og kan ikke blive klog på størrelsen, når jeg googler det. Mener at huske, at du ejer et par og vil derfor høre, hvad du siger om størrelsen – er de true to size? Kh

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Maria

   Undskyld undskyld undskyld mit sene svar! Adidas kører med lidt underlige størrelser, så kan godt forstå du ikke kan gøre dig klog på dem,

   Jeg er en 39. Og alle mine Stan Smith er en 39 1/3 – Størrelsen før det er 38 3/4. Og de er for små til mig. Så ja, de er true to size, hvis du tager din almindelige størrelse. Hvad størrelse er du normalt?

   Svar
   1. Maria R

    No problemo – jeg er en ren str. 38 i fx Superstar 2, og en 38 2/3 i adistar racer. Jeg har bestilt skoene nu og det blev en str. 38, da jeg synes de modelmæssigt ser ud til at ligne superstar. Jeg ringede også ind til adidasbutikken, og den meget søde mand mente også, at jeg skulle have samme str. som i mine super star. Tak for svar :)

    Svar
 2. Pingback: My first Chanel... - you better be fierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *