Den dag jeg besluttede mig for at blive blond..

Desktop14

Her lidt en ego-collage med billeder fra den 1 1/2 måned jeg har haft som blond – you like it? (og tjek lige sødeste lille mussi-Sofie stå der og se cute ud..)

De af jer, der følger mig på instagram og snapchat (fierceogfattig) har jo trods alt kunne følge lidt med i mit liv den sidste tid. Lucky you.. Haha. Ej. Nå, men så var det jo, jeg midt i mit hårde liv og lige et par dage inden jeg fyldte 29 år besluttede mig for at gå blond. Altså, så blondine som man nu kan blive, når man rigtigt er sådan semi-ginger-kastanje-farvet type med tykt hår. Noget skulle bare ske i mit liv. Det blev så håret. Så jeg gik til verdens BEDSTE og SØDESTE frisør. Kirstine ejer Cabello på Islands Brygge og har seriøst klippet mit hår i de sidste.. ja.. 6-7 år. Hun var helt klar på projekt #youbetterbeblond. Mest fordi jeg har meget tykt og stærkt hår og hun mente at det sagtens kunne klare et par omgange afblegning over et par gange. Så vi gik i krig. Jeg har været så glad for resultatet og jeg tror snart at jeg skal have en omgang mere her om en uges tid. Nu er der alligevel gået en måneds tid siden jeg fik det lavet. Synes faktisk at det giver en type som mig, lidt ekstra kant og seriøst.. Det ER altså rigtigt, det man siger. Blond hår betyder mere opmærksomhed. Eller måske er det bare fordi jeg er blevet meget opmærksom på den opmærksomhed jeg får. Ingen ved det. Et eller andet er der sket. Haha.

Måske I har erfaringer med det der blondineliv/ikke blondineliv.. Var der forskel? ;)

2 tanker om "Den dag jeg besluttede mig for at blive blond.."

 1. Sofie marland

  Jeg er naturligt blond. Nu hvor jeg er korthåret OG mørkhåret får jeg væsentligt mere opmærksomhed end da jeg var langhåret og blondine. Måske fordi jeg selv synes jeg er mere lækker nu? Dunno.

  Svar
 2. Maria Hoffbeck fra En verden af kunst

  Du er smuk som blondie :-)
  Det klæder dig og dit ansigt rigtig godt.
  Jeg har altid været blond, men da mit hår røg af pga kræften, da voksede noget nyt mørkere pjusket hår ud, så jeg får lyse striber i med jævne mellemrum.
  Måske husk at bruge en god hårolie, for at passe på dit hår, så det ikke tørrer ud :-)
  Aften hilsner.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *