En kærlighedshistorie..

Desktop

Jeg er heldig. Jeg har fundet min “person”. Manden i mit liv. Den perfekte mand for mig. En, der gør mig glad og varm. En, der får mig til at grine, hver dag. En, der lader mig være den, jeg er – uanset om jeg er skrøbelig eller flabet, for lige præcis den kombination er jeg faktisk tit.. :S Han skal være far til mit kommende barn og han er en, som jeg ikke kan forestille mig, jeg har levet uden. Men jeg levede altså uden ham, indtil for cirka halvandet år siden. Det er SÅ vildt at tænke på, når man sidder her højgravid og bestiller bryllupskage hos Strangas..

Nå, men historien om mig og ham, dén vil jeg gerne fortælle jer. Mest, fordi det er en god historie, der ikke er lineær og klassisk. Den er heller ikke stueren, i forhold til, hvad man “burde” have gjort og jeg er ikke sikker på flertallet, havde gjort som os. Men det er en historie, med virkelig mange gode pointer og perspektiver på livet i al almindelighed. Altså at livet og kærligheden ikke altid former sig klassisk, som vi kender det – med flere dates, flere års forhold, giftermål, 2 børn og villa og vovse – in that order. Jeg oplever ofte at folk i min omgangskreds og bekendtskabskreds, finder vores historie interessant og giver dem “håb” og tro på at den klassiske historiefortælling om kærlighed og forhold, ikke altid holder i virkeligheden.

Vores kærlighedshistorie vil også gøre det ret tydeligt at 1) det er ikke et problem, at du ender med at gifte dig og lave babyer med din venindes, unge lillebror (!) 2) Det gør ikke noget, hvis du tager med ham hjem første aften og ser hans frimærke-samling og sån’.. Det kan stadig godt blive til noget godt. Regler er dumme, følg dit hjerte/dit underliv.. 3) Mænd under 30, kan også være ambitiøse omkring familieliv, ægteskab og andre seriøse ting. 4) Mænd på 25 år kan være mere modne end kvinder på 30 år! Her taler jeg virkelig af erfaring udfra mit forhold.. 5) Man kan godt være kærester i under 6 måneder og flytte sammen med stor succes. 6) Tid betyder intet for dynamikken og dybden i et forhold – alle forhold er forskellige. Nogle bruger flere år, på at lære hinanden at kende – andre er mere intensive i deres forhold, i kortere tid. 7) Forholdslængde betyder intet, når man skal tage store beslutninger sammen, hvis man kommunikerer og begge føler at det er rigtigt, det man gør. 8) Man kan godt have et dumt, lukket hjerte eller være optaget og møde én, der åbner hjertet igen meget hurtigt.. 9) Du kan kæmpe imod, alt det du vil og timing og omgivelser og karriere og afstand og generelt LIFE kan gøre, at det dér med the one, ikke lige passer ind i livet, men min erfaring er følgende: så er det sgu nok ikke the one, du har fundet.. 10) Det er rigtigt, hvad de siger: DU VED DET, når du ved det. Du er aldrig i tvivl og så kan alt andet være ligemeget..

With that said..

Lad os starte i 2009/2010. Her starter jeg i mit første fuldtidsjob hos Bloggers Delight. Jeg er den første der ansættes, udover alle partnerne i firmaet, der på skift sidder der og er i gang med at starte den her blogger-business op. Efter et par måneder, bliver den næste fuldtidsperson ansat, hun hedder Barbara og hun er ikke lige den type, jeg normalt viber vildt godt med.. Altså come on, hun er fra Odense, hun snakker lidt sjovt og hun har Rolex ur og Louis Vuitton tørklæde på og bor inde i København K. Her sidder jeg, Kia fra Ishøj, bosat på Amager, i mit første voksen-job og tror jeg er rigtig god og smart i en fart, i min H&M/Zara garderobe og (godt nok ok dyre) sneaks, også kommer hun og er sådan lidt fin på den. Haha. Jeg har dog mange forskellige venner fra forskellige lag og kan sagtens have det godt med de fleste mennesker, især hvis vi skal være kollegaer, så giver hende en fair chance og viser mig fra min mest rummelige side. Hun viser sig at være en virkelig optur person og en af de bedste kollegaer, jeg nogensinde har haft. Vi bliver gode veninder og endnu tættere veninder, da jeg stopper med at arbejde ved Bloggers Delight i 2014. Senere viser det sig, at hun skal blive min svigerinde. Det er nemlig hendes lillebror, jeg scorer 5 år efter, Barbara og jeg mødes første gang.. ;) Hos Bloggers Delight holder man mange arrangementer og jeg husker svagt, at jeg to eller tre gange hilser på Barbaras lillebror til fester etc. Jeg er en forholds-person (det må vi komme ind på i et andet indlæg..) og har altid kæreste på, når jeg møder ham, så jeg tror det er derfor han ikke gør noget større indtryk og jeg ikke ser ham på “den” måde. Kan dog huske at jeg synes at han er pæn. Det er Barbara også. Altså, de er et helt utroligt pænt søskendepar.

Fastforward til september 2015. Jeg er single, sådan rigtigt. Min sindstilstand er dårlig, jeg er ked af det. For første gang, oplever jeg, at flere forskellige dele af mit liv ikke spiller for mig. Jeg er lige blevet 29 år og har brugt 4 måneder på at tabe mig 8 kg, ryge 20 Prince Light om dagen og drikke mega meget stempelkaffe. Jeg er fraflyttet min lejlighed på Frederiksberg og er flyttet hjem til min søster, jeg arbejder mange timer på reklame-bureau, jeg går for meget ud, drikker for meget alkohol, drunk-texter alt for meget og tager nogle mærkelige beslutninger, når mørket falder på.. I det hele taget, har jeg mega ondt i mit hjerte og kan næsten ikke være i mig selv i de måneder, samtidig med jeg er så vred over forskellige situationer, jeg har oplevet i månederne forinden (forvirret? læs med her og her). Sommeren 2015 er i det hele taget en dårlig tid for mig, men det hele begynder lidt at lysne som tiden går og i start september fylder Barbara 30 år. Hun inviterer på Bistro Royal. Rigtig god tøsemiddag med masser af vin og bobler og god mad og stemning. Jeg sidder bl.a. overfor Barbaras søde mor, Gitte (de hurtige kan allerede nu regne ud, at Gitte meget kort tid efter bliver min svigermor..) og får da underholdt bordet inkl. Gitte med mine seneste eskapader og ”mænd er nogle svin, især hvis de er unge”-snakken kommer også op. Helt standard mig i den periode. Gitte er sød og sjov og fortæller også nogle lidt sjove historier om Barbaras lillebror og hans nuværende situation. Måske er det indbildning, men jeg føler at Gitte lidt, er i gang med at sælge sin søn, ikke til mig eller selskabet, som sådan.. Men hun taler varmt om sin søn til selskabet og han er samtaleemne for os alle i nogen tid. Gitte synes vist nok, jeg er ret sjov, hun begynder at følge mig på Instagram samme aften..

image4 kopiBillede fra den aften i 2015..

De unge skal videre i byen. Barbara informerer os om, at hendes bror befinder sig på The Jane, hvis vi gerne vil have selskab til vores selskab. I et øjeblik overvejer vi en anden løsning, uden lillebror og hans venner i ligningen, men noget hiver i mig – jeg er single og jeg skal altså tjekke lillebrors venner ud, så der skal vi hen, insisterer jeg.. Jeg får min vilje. Vi kommer ind på The Jane, hilser på vennerne, umiddelbart ikke lige nogle af dem, der har en vibe, jeg føler for – altså udover lillebror, som jeg bemærker er umådeligt pæn, store brune øjne, mørkt hår, flot skæg, very dapper i sin stil og vigtigst af alt, GOD VIBE. Han er smilende, sjov og klart glad for at se sin storesøster og hendes veninder. Det er sødt, men jeg tænker ikke mere over det – manden er vist optaget. Jeg kan altså en del tricks med mænd, men sådan noget med optagede mænd og veninders brødre og mit generelle hate til mænd under 30 år på dette tidspunkt – det føles generelt som tre helt vildt dårlige kombinationer på alle måder.

Det er en god aften, jeg danser, har det sjovt, drikker mig glad – der går ikke længe, før lillebror står ved min side, vi griner, jeg er måske flabet overfor ham, spørger ham om nogle ret vilde ting, han lader sig ikke slå ud og han er vildt god til at konversere og “gribe” de ret vulgære jokes, jeg smider om mig. Vi danser også. Helt venskabeligt, sådan kikset-for sjov dans, jeg gør virkelig ikke en indsats overhovedet og får slet ikke den der score-vibe fra ham. På det her tidspunkt, kan jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at denne aften skal ende, som den gør. Et par timer går, drengene vil videre, pigerne vil snart hjem – jeg skal ikke hjem. Natten er ung. Jeg går med drengene videre. Det øs-regner, de vil på Culturebox. Vi kommer ind, jeg kan huske vi igen snakker sammen og står tæt. Han er sjov og fortæller gode historier og passer på mig, der midt på mega trashy Cultureboxs dansegulv, hvor vi bare står stille i vores overtøj og snakker. Vi skal videre igen, det regner stadig. Han taler i telefon med sin søster: ”Jaja, jeg skal nok tage mig af Kia, jaja, jeg skal nok sørge for hun kommer hjem..” siger han til hende. Han holder, hvad han lover, kan man sige.. Videre til næste club, vi mister vennerne på vejen derhen, stiller os i kø – det regner, det er sent, jeg kan ikke mere, jeg vil ikke mere club.. ”Nå, skal vi ikke smutte hjem? Magter ikke denne kø – det er tid” siger jeg til ham, han giver mig ret og vi har jo også mistet hans venner på vejen.. Og her, lige her, siger jeg de magiske ord, de ord, der nok gør hele forskellen – de ord, der gør, at jeg nu er gravid i 32.uge og skal giftes om præcis en måned.. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har en feeling i min mave og den skal fandme afprøves nu, yolo og alt det.. ”Skal vi så hjem til dig eller mig?” – Han svarer, uden at blinke ”Vi tager en taxa hjem til mig”..

image3 kopiHer spiser jeg frokost med Barbara og venner, kun få dage efter den aften.. Ingen ved noget.. 

….

Herefter går der uger, hvor jeg kæmper meget imod mine følelser og det hele er lidt hemmeligt. Jeg er meget åben overfor ham fra starten og fortæller ham alle detaljer, ALLE DETALJER. Måske er det et forsøg på, at skræmme ham væk. Men han bliver. Hver eneste gang, jeg er en idiot og lader som, om jeg er ligeglad med ham, så presser han på. Han regner mig ud meget tidligt. Det er både en blessing og en curse i dag. Jeg kan bare ikke løbe om hjørner med ham, selvom jeg prøver hver dag, haha..

Senere i 2015, midt om vinteren, tager vi i sommerhus, snakker alt igennem og bliver enige om at this is it. Vi er nødt til at snakke om aldersforskellen, men det er intet problem. Vi vil det samme for fremtiden og vi er enige om, hvornår fremtiden er.  Vi er begge forelskede og er klar på, at lægge alt dårligt bag os. Selvom det er svært, så vil vi virkelig gerne give det her en chance. Vi fortæller det til hans søster. Hun bliver glad. Det samme gør alle andre. Vi møder venner og familier på meget kort tid. Alt er naturligt. Alle ved det samme som os. Det her er helt rigtigt.

Processed with VSCO with f2 preset
På min 30 års fødselsdag midt i morgenmaden frier Daniel til mig. Jeg græder i flere timer efter. Er dybt chokeret af glæde. Ringen er for lille i øvrigt.. :)

image4Fra min 30-års fødselsdagsfest, hvor vi fortæller 40 familiemedlemmer og venner at Daniel ugen inden har friet til mig på min fødselsdag <3 Og ringen er blevet lavet større.. :)

I december 2015, efter to måneder, tager vi på vores første ferie til Barcelona sammen. I marts 2016 flytter vi sammen. I august 2016 frier han til mig på min 30-års fødselsdag. Et par dage efter, finder vi ud af jeg er gravid. Om en måned skal vi giftes og får fælles efternavn, Ellegaard Saouma. Om to måneder, kommer vores lille pige til verden. Jeg er det lykkeligste og gladeste menneske og det har jeg været lige siden den dag, Daniel trådte ind i mit liv, selvom det jo faktisk ikke er særlig længe siden.. Kan I se mine pointer? :)

#alterlove

Processed with VSCO with g3 presetFra vores sommer i Sverige, det er vist heromkring jeg bliver gravid..

49 tanker om "En kærlighedshistorie.."

 1. Ana

  Ej jeg blir helt rørt af jeres fine historie! Og hvor rart, at I to netop skulle finde hinanden<3
  Og tillykke med baby og bryllup!

  Svar
 2. Maria Bøg-Skov

  Så fint med jeres kærligheds historie 😍
  Ønsker jer fremadrettet alt det bedste.
  Mvh Maria Bøg-Skov.

  Svar
 3. Nana

  Ville egentlig bare sige tak. Tak fordi du deler denne historie, som er så uendelig perfekt. For hold nu op hvor har jeg mange gange spekuleret over, om fyrens manglende interesser og kontakt, skyldtes jeg var lidt for ivrig med at vise frimærkesamlingen på første date. Og ligeledes hvor mange gange mine veninder har rystet på hovedet og sagt: det er da klart du er single, når du giver det hele på første date. Næste gang nogen siger det, så modtager de fluks dette indlæg i indbakken.

  Så af hjertet tak fordi du deler din historie!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   YESSSSS NANA! GO girl! Fyr den af og følg dit underliv. Det betyder alligevel ikke en skid, hvis han ER the one.

   Fedt, du kunne bruge min historie! :)

   Svar
 4. Amalie Wessel

  Jeg kan altså ikke lade være med at tude lidt glædestårer over det her. Når man har fulgt med så længe, så er det her bare helt specielt at følge med i. Du skriver så godt, Kia, det gør du virkelig! Helt som om du sidder og fortæller det direkte til en. Ønsker dig virkelig alt det bedste, du er en stor inspiration <3 Knus

  Svar
 5. Nina

  Jeg aner ikke hvem du er, men jeg er rørt til tårer. Virkelig en dejlig historie, der er så personlig og ægte.

  Al lykke til jer!

  Svar
 6. Julie

  Jaaaaaa! Tak fordi du deler historien med os!
  Jeg har været sammen med min kæreste i 4 år, men det føles ikke rigtigt på den måde, som du beskriver :-( jeg troede bare ikke at man kunne få det hele, men det er I jo beviset på. Fandens for mig, men sygt fedt og fortjent for dig! Slaaaay.
  ( ps. Det er mega sejt at din datter kommer til at være fra samme år, som Beyoncés tvillinger. Altså seriøøøøøøst)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Julie,

   Jeg har selv været i en del længere forhold, men har aldrig nogensinde haft den her følelse før. Så man kan godt få det hele. Det er jeg slet ikke i tvivl om nu. Håber du finder ud af, hvad du vil forventer og håber på :)

   JA, det er da sådan et godt år at blive født i, året for the Queen B-twins! :)

   Svar
 7. Louise

  Hvor er det bare fedt at læse! Fuck regler og fordomme om hvordan forhold skal starte, kærligheden er da bare helt fantastisk når den kommer på sin egen måde. Kæmpe tillykke med det hele, og fedt at du er tilbage på bloggen! :)

  Svar
 8. Tine

  Jeg ELSKER de “skæve” pg utraditionelle kærlighedshistorier. Min er og lidt sådan en. Jeg mødte min kæreste 3 uger efter at jeg var blevet droppet til fordel for en anden. Jeg var gravid i 20. Uge. Jeg skulle sgu ikke noget med nogen mænd, de var nogle røvhuller alle sammen. Men der var bare noget ved den her mand. Han forstod mig. Han rummede alle mine issues OG at jeg havde en anden mands barn i maven. Efter knap et år hvor vi så hinanden an, lod være med at ses en periode, var i tvivl osv, blev vi kærester. Tre måneder efter blev min søn og jeg kørt ned og jeg blev alvorligt kvæstet. Men igen blev han. Nu er det 2 år og 3 måneder siden vores første date, hvor han slog benene væk under mig. Og vi er ved at flytte ind i den røde murstensvilla vi har købt sammen.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   HOLY SHIT, det er også en vild nok historie. Og hvor gør den mig bare glad at læse! Tak fordi du deler og fortsat held og lykke med det hele <3

   Svar
 9. Mie

  At læse det her er som at få en varm hånd, der lægger sig omkring hjertet og masserer det blidt – på den bedst tænkelige måde, that is.

  Min sømand og jeg sprang også på hinanden som noget af det første efter at have kysset nytåret ind. Vennerne gav ikke forholdet meget tid, men i dag, efter 3 års forhold skal vi giftes om 2,5 måned i vores have ❤ Og der har ikke været ét sekund hvor det føltes forkert eller forhastet.

  Svar
  1. Mie

   Og for at tilføje, så havde jeg nytårsaften også tænkt at INGEN mænd skulle prøve på noget. En fyr jeg havde date om foråret, og som det tog tid at komme over, valgte at kysse mig og stikke sin hånd i mine trusser til en julefrokost, hvilket jeg slet ikke var nede med, fordi jeg i den grad var ovre ham. Derfor var jeg ikke meget for at kysse sømanden kl. 24, men jeg endte med at gå hele vejen med ham, fordi han var vildt flot, vildt sød og fik mig til at grine. Det er og gør han stadig ❤

   Svar
  2. Kia Forfatter

   Hej Mie. Det var da den dejligste beskrivelse :) Og fin historie også – understreger bare pointen – you know, when you know <3

   Svar
 10. Anne

  Det ER så meget rigtigt, det de siger: DU VED DET, når du ved det! Shout out til alle dejlige damer, der bliver ved at bilde sig selv ind, at han gerne vil, han er bare genert/har travlt/har haft en hård opvækst osv. Det løgn.. Du ved det, når du ved det! OG der er 100P én til os alle, det handler bare om tålmodighed. Hvor er jeres historie fin, Kia. Jeg kender dig ikke, men jeg fik alligevel en lille tåre i øjenkrogen og glæder mig over din (og jeres) lykke! Livet er magisk.

  Svar
 11. Laura

  TAK! Jeg sidder som 22-årig og føler allerede at jeg af og til har givet lidt op. Jeg har vendt og drejet diverse beskeder og signaler fra diverse fyre på min vej i jagten på den der rigtige fornemmelse, men når alt kommer til alt, har den jo bare ikke været der.
  Jeg bliver så glad af at læse din historie, og den giver mig virkelig håb – selvfølgelig finder jeg også kærligheden en dag – og som du også skriver, er jeg nu også ret overbevist om, at man bare ved når den rigtige dukker op.
  Der findes ingen rigtig eller forkert kærlighedshistorie, men for mig lyder jeres historie helt perfekt for jer!
  Min søndag blev så uendeligt meget bedre på grund af dine ord, så jeg vælger at slutte kommentaren af som den startede med et kæmpestort TAK!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Laura,

   22år.. MAYNNN, du har mindst 10-20år endnu. NYD LIVET. TRAF DUMME VALG. Vær i lange forhold, der ikke bliver til noget. Det er aldrig for sent. Og man ved det, når man ved det..

   Selv tak <3

   Svar
 12. Cathrine

  Det her indlæg er så fint! Jeg græder lige lidt…. Jeg har godt nok også massive tømmermænd lige nu og er ekstra følsom, men det her indlæg kommer bare så meget på rette tidspunkt. Jeg er selv i gang med at indlede et forhold på lidt kaotisk og utraditionel vis, og jeg er skide bange. Så derfor er det rart at få dine opmuntrende ord med på vejen. Tusind søndagsknus fra mig til dig

  Svar
 13. Ace

  Ej hvor er det dejlig læsning! :D Får helt en lille klump i halsen på den gode måde. Selvom jeg ikke kender dig, så er jeg glad på dine vegne! Det er fantastisk når folk finder den helt rigtige kærlighed på den måde <3

  Svar
 14. Heidi

  Kia, så fedt at det hele er endt så godt ud for dig, tillykke med kærligheden og det lille nye liv.

  Så giver det håb, at alt det med man skal have helt styr på alting før man kan finde kærligheden ikke er rigtigt. At den rammer når man mindst forventer det.

  Svar
 15. B

  Sikke en dejlig histore!
  Den minder mig faktisk en lille smule om min egen. Havde totalt givet op på at finde kærligheden (virkeligt en situation, der minder meget om den du beskriver!), og en aften i byen – bom, så var han der – min bedste veninde og roomies fætter. Vi tog hjem sammen og så hele frimærkesamlingen og har været sammen lige siden <3 Det er 4 år siden, vi flyttede sammen efter 3 måneder. Men what the heck, det var helt rigtigt og har aldrig fortrudt! Skid på "reglerne"!

  Svar
 16. MY

  Årh Kia, hvor gør det mig umådeligt glad at læse hvor lykkelig du er. Jeg er også en af de læsere der har været med fra starten og hvor er det bare en smuk ting, at blive indviet i, i dit liv og din lykke.

  Jeg fandt MIN person da jeg var 17, han var 5 år ældre, og det var magisk, i alle 7 år vi var sammen. Han var rolig, empatisk, humorfyldt og bare et fuldstændigt fantastisk menneske og mit perfekte match, som vi og alle andre kunne se. Og så døde han og det samme gjorde en del af mig, uanset hvor kliché det lyder.
  Jeg har nu en ny kæreste, men jeg savner så vanvittigt meget den følelse af tryghed, det giver når man bare VED man har den rigtige, men kan der findes flere personer som er skabt for mig? Øv.
  Jeg har flere gange fået at vide, at jeg skal være glad, for at jeg mistede så ‘tidligt’ i livet, idet folk så tænker, at jeg har god tid til at nå at blive lykkelig med en anden igen. Det de mennesker, der ikke har fundet deres person, ikke forstår er, at når man mister den som det er meningen man skal være sammen med, så tidligt i livet, føles de næste 70 år ikke som en gave, men som en straf man skal udstå.
  Håber ikke det blev alt for dystert.
  Jeg ønsker dig og jer ALT godt fremover. Wuhuu for kærligheden!

  Svar
 17. Ditte

  Argh! Den her historie gik lige ind hos mig. Shit mand. Ny-single efter et langt forhold, 29år og rimelig rundt på gulvet over, hvad livet dog vil med mig. Dér er jeg lige nu. Jeg identificerer mig meget med din historie – altså også længere tilbage. Og hvor giver det dog varme og håb at høre din fantastisk fine, dejligt jordnære og alligevel pisse romantiske historie :) Og det gør mig ekstra glad, at du netop pointerer, at når den rette står foran dig, er du ikke i tvivl. Så skal du ikke spille et spil, være noget andet end bare dig selv. Hvis han er den rette, an du være ligge præcis, som du er, også fra aller første møde! Følg hjertet og/ eller underlivet. Dét vil jeg fandme leve efter :D
  Rigtig meget held og lykke med dig og din lille familie! Og tillykke med brylluppet :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *