Et endeligt farvel til bloggerlivet:

IMG_8571

Kære alle,

Jeg har nu haft 14 dage med en aktiv blog, efter et lille års blog-stilhed.. Det lille års stilhed, der kom efter blogging siden 2009! Hallo, hvilke 14 dage! I har været så søde og nice i de her dage. Tusind tak for det!  

MEN, et lille års blog-stilhed.. Det var ikke helt for sjov. Det var vist nok de indledende skridt til det, jeg skal til at gøre nu.. Jeg har nemlig brugt de sidste 14 dage på for alvor at finde ud af følgende: Jeg skal ikke blogge. Helt simpelt: Det er ikke noget for mig længere. Jeg kan ikke dele ud af mig selv på den her måde længere. Det føles underligt og stressfuldt for mig, at jeg deler så meget som jeg gør, når jeg skriver. Min måde at skrive på, er på alle måder et valg, jeg aktivt har taget. Det er min blogger-stil, så jeg kan ikke bare skrue ned for det og skrive mere overfladisk eller om lettere emner. Så vil jeg altså hellere lade helt være. Jeg er en alt eller intet-person i det her liv. Der findes ikke noget midtimellem for mig. Jeg gav meget, mens jeg kunne, sådan er jeg – men jeg nød det ikke og jeg havde en forkert fornemmelse. Jeg nåede faktisk allerede at hade mig selv for forcere noget, der ikke var der. Og det fortjener hverken I eller jeg. Det er en helt klassisk, it’s not you, it’s me-situation.. Vi har alle været der, ik? :)

Så nu stopper jeg. Jeg har aldrig nogensinde skrevet et “jeg stopper/jeg holder pause”-indlæg i min tid som blogger. Aldrig nogensinde! Ja, jeg har holdt længere pauser, men jeg har aldrig gjort en ting ud af mine små pauser, for jeg vidste altid, jeg ville vende tilbage. Det her indlæg er ikke for sjov eller for at være dramatisk. Det er helt ægte. Desværre er det også overraskende nemt og overraskende befriende at skrive. Jeg er ikke trist. Jeg er ikke ked af det. Det her ikke med et tungt hjerte eller tvivl i mit sind. Jeg er helt afklaret. You know, when you know, ikke? :)

Så hey, tak for nu! Der skal lyde et stort TAK til jer alle. What a ride! Først fierceogfattig.dk fra 2009-2014, så youbetterbefierce.dk fra 2014-2017. Det er noget af et blogger-cv og jeg er så taknemmelig og glad for, jeg har været en del af det her i så mange år. Det har på mange måder defineret og påvirket mit liv både privat og professionelt.

De gode nyheder: Jeg har tænkt mig at fortsætte, som jeg plejer og indvie jer i store og små ting i mit liv (bl.a. et bryllup og en baby), henne på min instagram: @kiaellegaard og selvfølgelig på snappen, hvor jeg kan findes under brugernavnet, fierceogfattig. Måske vil jeg også dele et godt link eller lave et kort skriv once in a while, henne på youbetterbefierces facebookside – den kan I følge her. I er også mere end velkomne til at connecte med mig på Linkedin her eller følge mig på min private facebook her.

Tak for nu og ikke mindst, tak for jeres tålmodighed med mig. Undskyld for at være such a tease.. Vi ses på den anden side! :)

De allerbedste tanker,

Kia

11 tanker om "Et endeligt farvel til bloggerlivet:"

 1. camilla

  Tror dig og frede var de første jeg begyndte at følge fast tilbage i ’09 <3

  Bare rolig, om lidt kommer babypigen og så har du ikke engang tid til at tage deo på eller besvare en sms <3 #mommylife

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Haha, præcis. Endnu en grund til, jeg ikke skal have en blog, der skal opdateres hængende over hovedet.. :)

   Tak fordi du har været med så længe <3

   Svar
 2. Louise

  Vil bare sige tak for alt hvad du har delt, og rigtig meget held og lykke med det hele! Det er lidt trist, men det lyder som om det er helt den rigtige beslutning for dig. Følger fortsat med på Insta! :)

  Svar
 3. Ida

  Noo, Kia, for fa’en! Det har været så fedt at have dig tilbage de sidste 14 dage <3 Jeg har fulgt med i mange, mange år efterhånden – men har særligt nydt dine skriv her på youbetterbefierce. Det er et TAB, at du ikke længere er en del af blogland. Men når det er sagt – så er jeg sikker på, at du har valgt det, som er det helt rigtige for dig, og det er godt og vigtigt og rigtigt. Og så må jeg jo nøjes med det, jeg kan få på de øvrige sociale medier ;) Jeg ønsker dig alt det bedste med bryllup, baby og livet generelt <3

  Svar
 4. Caroline

  Det har været en fornøjelse at følge dig og din udvikling gennem årene. Håber alt det bedste for dig i fremtiden!

  Svar
 5. CK

  NOOOOOOOOOOOOO: Mit liv er nu igen tilbage til noget der bare er så meget mindre sjovt uden fierceogfattig. MEN, ønsker dig alt godt og kan fuldstændig sætte mig ind i din beslutning. Jeg ville have det præcis på samme måde. Jeg forsøger at leve med lidt glimt på Insta og glæder mig til forhåbentlig at blive præsenteret for jeres lille vidunder!

  Alt godt herfra,

  Du er og bliver inkarnationen af awesome.

  De bedste og lykkeønskende farvel-hilsner, Camilla Kirstine.

  Svar
 6. Stine P

  For mange, mange år siden var du og Katrine Krøjby med i godmorgen Danmark, og jeg har fulgt med lige siden. Tak for den absolut bedste blog! Fra forhold og mode på fierceogfattig til dine tankevækkende tekster på youbetterbefierce der har været fyldt med så meger relevans. Din måde at skrive på er så rammende og du bliver savnet – ikke kun af os læsere, men også som en vigtig og relevant del af blogland.
  Tak for nu! Held og lykke med baby og den perfekte mand. Vi ses på de sociale medier 😎😎

  Svar
 7. Mia

  Seje Kia – tak for ordene! Tak for inspiration, tak for at turde og tak for at gøre ikke mindst!
  Jeg kommer til at mangle dig i mit feed. Men til gengæld har dit au revoir givet mig sparket til at kaste mig ud i mine egne ord. Uden dog at bilde mig ind, at jeg kan eller skal det du gør. Men jeg savner nosser i det blogland, jeg shopper rundt i dagligt. Måske bliver det godt.. lad os sige det gør det :)
  Lykke til fremover i livet og med familien
  #alterlove <3

  Svar
  1. Kristine

   Meget enig, Mia. Der mangler kritiske røster i blogland. Og de få der har været, har mistet deres skarpe pen efter de blev fuldtidsbloggere, for man bider jo ikke den hånd der fodrer en.

   Svar
 8. Charlotte

  Tak for alt igennem bloggens historie, og held og lykke med alt fremover. Følger med via de andre sociale medier, så helt trist bliver det ikke. <3

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *