Fierce-tip #3: Dress your tech.

Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.59 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.55 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.52 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.50 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.44 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.41 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.35 Skærmbillede 2016-01-20 kl. 21.21.30

WALLPAPERS TIL DIN TECH FRA DESIGNLOVEFEST LIGE HER.

Det er længe siden jeg har givet jer et fierce-tip faktisk! Før har jeg tippet om gåture med venner og cashmeretrøjer i opturkvalitet til få penge. Hermed mit 3. tip! Baggrunden på din computer? Hvad er der på den lige nu? Vel ikke en eller anden standard apple-baggrund af et bjerg eller et feriefoto fra 1999? ;) Jeg ved ikke med jer, men jeg synes folks wallpapers på computeren siger meget om dem – hvis du har det på samme måde, så vil du sætte pris på mit tip. Jeg faldt over den her fantastiske blog for et års tid siden og har sendt den til alle mine veninder, når de manglede noget flot grafisk i deres liv. Kvinden bag hedder Bri og er grafisk designer. Hver uge lægger hun de sejeste og flotteste wallpapers til fri download og jeg har ofte benyttet mig af dem – især på min arbejdscomputer skifter jeg baggrundsbilledet ret ofte – jeg glor på den skærm 8 timer dagligt, kan godt blive lidt træt af den samme baggrund..

Find alle de flotte wallpapers her – der er virkelig mange sider, med sååå mange seje, så bare scroll løs. Pt. har jeg selv den øverste “blah, blah, blah” på min private computer og “i like big cups and I cannot lie” på min arbejdscomputer.. Håber I kan bruge tippet! Hvad er der på dit baggrundsbillede lige nu?

8 tanker om "Fierce-tip #3: Dress your tech."

 1. Liv

  P.t. er der et billede af lektiecaféen på mit universitet hvor jeg sidder og er hard core studerende – mest for at minde mig selvom at jeg faktisk godt kan – og at alt nok skal gå til min eksamen…
  Jeg siger tak for tippet!

  Svar
 2. Emma

  Oh my god – tror jeg har downloadet 30 stykker nu og gemt på min computer :P Er nødt til at stoppe, hahaha.. Tak for tip!

  Svar
 3. Lise-Lotte

  Deeeet kunne da godt være, min baggrund trænger til en update… Tror ikke jeg har skiftet billede i 3 år efterhånden. Jeg har til gengæld også et billede af to mops udklædt i bryllupstøj. “Hr. og Fru Mops”. Det er virkelig cute.
  Jeg har gemt siden og takker for tippet, når jeg engang kan skille mig af med Hr. og Fru Mops ;)

  Svar
 4. caroline

  Altså det kan godt være jeg er dum…
  Men jeg kan altså ikke finde ud af at downloade dem derinde?
  Vil du fortælle mig hvordan jeg gør? Er på mac :D

  Svar
 5. T

  Hansi Henterseers hvide tandpastasmil og opadvendte tommeltot har prydet min skærm i mange år efterhånden.. Han er også god på toiletdøre. ;-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *