Fierce-tip #2

Desktop3

Det er torsdag og tid til et fierce-tip fra mig til jer. Men først, lad mig fortælle jer lidt om mig – MANNER, jeg er træt om morgenen. Kan ikke overskue noget som helst, ISÆR ikke at sammensætte mit tøj. Så derfor har jeg i en længere periode fyldt mit skab op med tøj, der er idiotsikkert og ligeledes udtænkt i kombinationer, der er mindst ligeså idiotsikre. Jeg siger det lige igen – Jeg er en idiot om morgenen. Virkelig. Kan ikke lægge to og to sammen, om jeg så fik penge for det. Er heeeeelt væk. Nå, tilbage til tippet! Min idiotsikre garderobe består derfor af sneaks, velsiddende slacks + jeans og så lækker blød strik. Bliver helt glad, når jeg tager den her kashmir-strik på om morgenen. Så blød og dejlig. Uhmmm. Så bliver jeg lidt mindre idiot i det. Har dem i alle 3 farver og jeg synes virkelig I skal købe dem og få dem ind i jeres liv. De er enkle, velsiddende, bløde og man ser bare sådan lidt effortlessly chic ud i dem. Der er i al fald ikke nogen, der ved, at jeg har været en idiot hele morgenen, når jeg har sådan en sag på. Tip givet videre.. Grab it here: Sort, grå, camel.

9 tanker om "Fierce-tip #2"

    1. Kia Forfatter

      Jeg har både en i M og L. Synes ikke der er så stor forskel på dem. Men L sidder klart bedst i forhold til det der loose look :)

      Svar
  1. Pingback: In action. - you better be fierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *