Fredags-playlisten: #musiktildithjerte


#musiktildithjerte er en af mine yndlingsplaylister nogensinde – og jeg har altså virkelig lavet mange playlister i mit liv. Den blev startet i en periode med hjertesmerte og udviklede sig siden til at blive fyldt løbende med sange, jeg bare FØLTE indeni, selvom jeg var et bedre sted. Tilføjer faktisk stadig sange til den once-in-a-while. Den her playliste er god, fordi den er fyldt op med ømme, dramatiske, længselsfulde kærligheds/I HATE YOU-sange og den er så deep på så mange måder. Det har man altså brug for nogle gange, med og uden hjertesmerte. Dejlig, dyb #musiktildithjerte fra mig til dig. Playlisten passer virkelig godt til mit humør i dag – for selvom alt er kærlighed og kildevand og et giftermål og en baby er på trapperne her på matriklen, så rejser min kæreste væk på skoleophold (han er trainee) på søndag og skal være væk fra mig en hel uge! Det skal han i øvrigt flere gange i den næste tid og jeg glæder mig ikke. Jeg fungerer ikke særlig godt uden ham i min hverdag, så mit humør de dage er altid lidt i bund og nogle dage rammer jeg lige semi-depri-stadiet. Den værste følelse, er følelsen af at gå i seng og stå op uden min elskling ved min side.. I know.. Det er meget lidt strong, independent powerwoman-agtigt.. Haha. Så ja, trykker nok PLAY et par gange på denne playliste i den kommende uge. Håber du vil gøre det samme! :) Dejlig weekend til jer.

2 tanker om "Fredags-playlisten: #musiktildithjerte"

  1. K

    ELSKER den playliste! For lidt over et år siden, rejste jeg rundt i USA og følte mig mega alene. Havde mistet min mormor et halvt år inden og havde generelt bare mange (og store) følelser ;). Jeg downloadede din playliste og havde den på repeat på de mange lange køreture i ørkenen.. Har hørt virkelig meget The Internet siden og tudet en lille smule til Disclosure også.. Din playliste har altså været mange steder – i San Diego på en landevej med en bil med motorstop, i bjergene i det nordlige Arizona og i New Orleans’ gader :)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *