Genoplivning.

Skærmbillede 2017-02-14 kl. 21.21.53

..Ovenstående skrev business-Kia på sin Linkedin-profil forleden dag og jo mere, jeg har tænkt over det, jo mere tænker jeg, at den status ville være en god ice-breaker til ligesom at få skudt bloggen her i gang igen. Det vil jeg nemlig rigtig gerne. Jeg har siden start januar måned været meget sikker på, jeg gerne ville i gang igen her, har ret meget på hjerte, mere tid og mere lyst til den her blog, end jeg har haft i en del år. Jeg har derfor skrevet, omskrevet, redigeret, skrevet nyt, redigeret lidt igen, fået min kæreste til at gennemlæse, snakket med folk om det her, etc. – hvordan skulle jeg sådan rigtigt gribe første indlæg her på bloggen an, efter næsten et års pause? Ved ikke, hvorfor det skulle være så svært for mig. Måske fordi der er sket mega mange ting med mig. Både i mit private liv, professionelt og ja, oppe i min hjerne. Jeg er endda også blevet 30! :) Jeg har nok bare overtænkt det. Fået præsentationsangst. Kommet frem til, at det var nok for jer at følge med på insta og snapchat og jeg da ikke var så interessant at høre på længere.. Men instagram og snapchat, er jo kun måske 10% af det der foregår, ik? Så det er ikke “rigtigt” og de platforme er slet ikke nok for mig, tror jeg.. Og hey, hvordan får man overhovedet fortalt om alt det der er sket, alt det der skal ske og om alle de ting, man har på hjerte NU og den næste tid? Jeg er kommet frem til, at jeg ikke behøver at tage det hele på ÉN gang, i ET indlæg. Vi tager det bare sådan løbende, når det lige giver mening. Nu kender I da i hvertfald de overordnede linjer – Jeg holder fri og barsel fra nu og resten i 2017 for at hellige mig livet med baby og livet uden fast job, mens jeg er på barsel og efterfølgende.. Det er spændende nok egentlig. Også for jer, tænker jeg? Så derfor.. Velkommen igen.

Ps. Hvor sjovt/hyggeligt/ironisk at mit sidste indlæg, inden lang pause fra bloggen er udgivet d. 24.april 2016 og jeg nu her et år efter, skal føde et barn, ligeomkring den dato.. <3 Eller.. Det er måske bare mig.. Haha.

Pps. Lige et meget vigtigt opklarende spørgsmål, som jeg får igen og igen af folk omkring mig, når vi snakker om genoplivningen af bloggen her: Bliver det så en mommy-blog? Svaret er nej.. BARE ROLIG.. :) #nohatetomommybloggers #alterlove

22 tanker om "Genoplivning."

 1. Maja Højgaard

  Yay! Så har jeg også noget at læse på min barsel 😘

  Mit kendskab til dig er jo egentlig ret perifert, men jeg har haft sådan på fornemmelsen at du var ved at være klar til at blogge igen.
  Jeg forstår fuldt ud behovet for ikke at være en mommy-blogger, når man har været så meget andet og stadig ser sig selv som “mere end”. Når det er sagt vil jeg bare tilføje den nuance, at der også er en feministisk styrke i at dele nyheder fra babyboblen med samme stolthed og værdighed som alle andre blog-emner. Klassiske kvindeemner er vigtige for vores alle sammens fremtid, og jeg er sikker på du vil opdage en masse nye sider af både dig selv og samfundet som både du og os læsere, ville have gavn af at reflektere over sammen.

  Derudover er det dig godt at have overvejer hvor privat ens baby er. Selv nåede Jeg frem til at så længe min søn ammede var han så meget forlængelse af mig, at det ikke kunne skilles ad. Efter han er blevet større deler jeg mest ting, som er oplevet sammen i offentligheden. Altså ting folk kunne have erfaret bare ved at støde på os på gaden og holder husets fire vægge hellige for ham.
  Men folk har enormt forskellige grænser, så man må finde sin egen.
  Men frem for alt: Fedt du er tilbage i bloggersadlen!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Du har helt ret! Jeg vil helt sikkert dele ud af mit liv og tanker, med det udgangspunkt jeg nu engang har og det er jo bl.a. med en baby fra april. Men jeg er så meget mere end min baby og derfor vil det aldrig blive en decideret mommyblog. Mere ment på den måde! :)

   Svar
   1. Emili

    Nu anser jeg heller ikke mig selv for værende en mommy-blogger – udelukkende fordi jeg har haft min blog lang tid før jeg blev mor, og fordi jeg skriver om alle emner – ikke kun børn. Så det handler ikke om at føle sig stødt, bare lige for at slå det fast : )

    Men hvorfor tales der så negativt om kvinder, der vælger at have en blog, hvor de fokuserer på emner som moderskab og børn?

    Synes virkelig virkelig tit at jeg læser ting som: “nej, BARE ROLIG, min blog bliver ikke en mommy-blog”. Det har sådan en negativ klang over det. But why?

    Kvinder der driver mommy-blogs er da også “meget mere end deres babyer og børn”. De har vel bare taget et valg omkring emne. Ligesom at mad-bloggere selvfølgelig ikke kun har mad på hjernen. Get my point? : )

    Svar
    1. Kia Forfatter

     For mig er der intet negativt i at være mommy-blogger eller madblogger – generelt bare være mere fokuseret i sit blogtema, det er en kæmpe styrke faktisk og selvfølgelig ved jeg da godt at de her mennesker er andet end deres børn og deres opskrifter fx. Men blogmæssigt er de jo ikke? Og det er dét jeg mener med at jeg er andet end mit kommende barn – det er mit valg og mit fokus, at det ikke skal fylde. Mit pps. var slet ikke ment negativt. Det var bare skrevet udfra mit synspunkt og mit aktive valg om hvad min blog ikke skal være.. Går ikke ind for at man om taler andre negativt og mit svar var egentlig bare et forsøg på at være ironisk omkring et spørgsmål, som jeg har fået rigtig meget. På en eller anden måde, har det været naturligt for folk, at fordi jeg nu skal være mor, så skal min blog dreje sig om det – det skal den ikke – ligesom på din blog og andre kvinder med børns blogs, skal det være en del af det, for livet som mor bliver en stor del af mit liv. Bare vigtigt for mig at pointere at jeg stadig “er den samme” rent indholdsmæssigt, så folk ved, hvad de kan forvente.

     Udover det, så giver jeg Maja ret i, at det er en kæmpe fordel og et vigtig feministisk projekt for vores samfund at kvinder, står ved deres moderskab og deler det. Så tror vi alle er helt på samme side her.. :)

     Svar
 2. Camilla Kirstine

  Snapchat og instagram har SLET ikke været nok! Jeg har i den grad savnet og manglet netop dig i min daglige blog-tur! Fordi du kan og giver noget som ingen anden blog jeg er stødt på, har været i stand til. Det er svært at sætte ord på, hvad det præcis er lige præcis du og dine tanker gør forskellen for mig – sådan er det bare med ‘dig’.

  Tusinde tak for din tilbagevenden. Jeg er glad.
  Og for GUDS skyld! INGEN mommy-blog! Det ville næsten skære mit hjerte mere end hvis du fortsat ikke bloggede!!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Det var en god kommentar! Mange tak for den. Er glad for at der stadig er noget ved “mig”, der gør du vil følge med. Tak fordi du er her <3

   Svar
  1. Kia Forfatter

   Ja, det har nu kriblet mega længe, men kunne ikke finde ud af at løse det.. Men lige pludselig, så var den der altså.. :) Er glad for du læser med, Anna.

   Svar
 3. Annelouise

  Hvor skønt du er tilbage – og jeg synes nu det er spændende med et strejf af baby selvom det ikke er blevet en mommyblog :)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Der vil selvfølgelig være et strejf af alt det, mit liv indeholder.. Snart er det også en baby.. <3 Dejligt du vil følge med!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *