HEJ! Har I savnet mig? Jeg har savnet jer.

PoorDepressedCat-15241Whoa, så gik der alligevel 2 måneder uden blogging. Jeg tror det er første gang NOGENSINDE det er sket og med god grund. Det dér LIVET kom lige i vejen. Jeg har haft et par mildt sagt, meget crazy måneder. Jeg har selvfølgelig haft travlt på jobbet, men det har ikke været så meget det, der har været hårdt. Det er nok mere fordi jeg har brugt min tid på at have et liv, der var lidt i vejen. Jeg har været ked af det og jeg har været glad. Jeg har følt, jeg ejede verden og jeg har været helt i kulkælderen. Jeg har stået uden løsning på mange ting og pludselig havde jeg løsningen. Jeg har haft knas med folk, jeg godt kan lide og jeg har opført mig dårligt overfor nogle. Jeg har været deprimeret over at være 28 år og ikke have styr på mit liv. Jeg har været helt ligeglad med alt, men også hård mod mig selv, når jeg tænker tilbage. Jeg har brugt meget energi på at være skuffet over folk, der ikke kan læse mine tanker og været ked af, at folk forventer jeg har det godt altid. Jeg er stadig i det og nogle dage er værre end andre. Ja, styr på livet – det har jeg virkelig ikke haft de sidste par måneder. There I said it. Så ja, I kan godt se det, ik’? Der har været lidt meget. Og ærligt – så er det en hel befrielse at åbne lidt op for det nu her.

Som det ser ud nu, så kommer der forhåbentlig snart lidt ro på. Jeg har snart ferie i 3 uger i træk (WHAT, lækkert hva?!!!), jeg flytter ind hos min søster og jeg vil forsøge at opføre mig det bedste jeg har lært. Også overfor mig selv. For det skal man huske. Man skal huske, ikke at glemme sig selv, når livet og lykken ikke altid tilsmiler én.

Nå, men jeg har savnet jer – og jeg VED at der, trods alt, er en 4-5 stykker af jer, der har savnet mig tilbage – har da fået en del søde beskeder, mens jeg var væk.. “KIAAAA, KOM TILBAGE PÅ BLOGGENNNNN”-agtigt. Tak for det. Det fik mig til at smile. Jeg er tilbage nu og jeg har meget på hjerte.. Bare vent…….. *cliffhanger*

37 tanker om "HEJ! Har I savnet mig? Jeg har savnet jer."

 1. Mathilde

  Jeg har savnet dig på bloggen Kia. Hvis det hjælper, så kan jeg da også lige smide den bekendelse ud i verden, at jeg også er 28, er gået fra den mand, jeg troede jeg skulle dele livet med og nu cirka en gang om ugen ser ham sammen med hans nye kæreste. Mavepuster. Jeg står overfor at skulle finde et nyt hjem, prøver at finde meningen med mit arbejdsliv og prøver oveni det hele at behandle mig selv godt.

  Så det er så livet, der engang imellem udfordrer.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Åhhhh, Mathilde. Jeg føler dig så meget! Highfive og gode tanker til dig – vi to skal nok klare den, ik?

   Svar
   1. Mathilde

    Vi klarer den Kia – og jeg ved også godt, at der nogen gange er ting, man bare skal stå igennem. Som for eksempel de kærestesorger, jeg render rundt med. Der er ikke andet at gøre, end at stå igennem det. Jeg hepper så meget på dig og bloggen – synes du har skabt et tiltrængt forum om det at være sådan nogen som os.

    Svar
 2. Karoline

  Dejligt at du er tilbage <3 Det lyder som nogle voldsomme måneder, du har været igennem. Stor kadeau for at du åbner op for det, der er svært og fylder. Det er rart med bloggere, der deler lidt af livet i sin helhed, især når man selv har haft nogle mildest talt voldsomme måneder. Bedste hilsner, Karoline

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Tak for din besked, Karoline. Ja, synes måske jeg ikke bare kunne fortsætte bloggingen uden en form for forklaring, som skulle være så ærlig som muligt, uden at vise for meget privatliv frem.. :)

   Svar
 3. Lærke

  Det er SKØNT at du er tilbage! Jeg har savnet dig :)

  Jeg synes at det er flot, at du er ærlig om at dit liv ligenu slår koldbøtter. Det har det også gjort for mig, og shit vi er jo mange damer der ikke helt har det hele figured out her til slut i 20’erne. Vi når det nok!

  Og i mellemtiden skal vi gøres vores bedste for at nyde det, der fungerer, alt det vi har. Og være gode ved os selv, som du også skriver.

  Kram til dig

  Svar
 4. C

  TAK KIA! hold op, hvor er det bare rart, at du som blogger åbner op for denne slags tanker – tanker som man kan identificere sig med, og som gør det klart, at man ikke er alene om at være en lille smule i panik over ikke at have styr på livet. skriv endelig mere om det. virkelig. jeg tror, at vi er rigtig mange, som har lyst (og BRUG) for at læse om det.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Kære C,

   Der vil komme meget mere i den retning fremover. Du har nemlig helt ret, det er noget som mange kan identificere sig med, men vi måske ikke er så gode til at snakke om :)

   Tak for din kommentar! Den var god.

   Svar
 5. Sarah siger

  Jaaaaa, du tilbage! Det var da en dejlig lørdags nyhed, midt i alt eksamens ræset (-; Du er super inspirerende Kia! Så jeg hænger selvfølgelig stadig på og sender i anledningen en kæmpe virtuel-krammer – bare fordi man nogen gange har brug for sådan en til at højne humøret (-;

  Svar
 6. Anja P

  Et lille indput fra én som nu er i midt 30´erne, jeg har også stået sidst i mine 20¨ere og jongleret med store livs issues som bolig, mand, børn/ikke børn, uddannelse, job osv. Det hele har på næsten magisk vis løst sig, og jeg er i dag meget mere i balance med mig selv og mit liv. Så hold ud, det bliver bedre (og jeg er sikkert person nr. 500 som har sagt det til dig :-))

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Anja,

   Tak for din kommentar. Du har helt sikkert ret og for mig er det også bare en periode, der er ekstra hård, som jeg er sikker på løser sig, som du så rigtigt siger.

   Og nej, det er faktisk ikke så mange der har sagt det til mig.. Det er jo egentlig bare livet, ik?

   Svar
 7. Stinne

  V E L K O M M E N tilbage! Du har i hvert fald været savnet af mig. Men en tiltrængt pause skal til en gang i mellem.

  Svar
  1. Stinne

   PS. SÅ fedt du åbner op for tanker om ikke at have styr på det hele. Det har jeg sgu heller ikke lige for tiden.

   Svar
 8. Camilla

  Faktisk synes jeg det er lidt pinligt at indrømme at jeg virkelig har savnet bloggen og ikke mindst dig – altså at savne noget jeg kun har et virtuelt forhold til. Men det har jeg. Så TAK fordi du er tilbage!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Ej, Camilla, det er da ikke pinligt! Kender det selv! Og hvor er jeg glad for du har det sådan! :) <3

   Svar
 9. H

  Dejligt du er tilbage! Ville dog være skønt med lidt flere detaljer, vi er jo nysgerrige! Er du gået fra manden? Hvorfor? Hvordan? Hvad nu? Er du børneskruk? Har du været decideret deprimeret? Er du stadig ligeså fantastisk som altid – selvfølgelig er du det ;)

  Svar
  1. Anni

   Ok, det var meget nysgerrigt det der ;) Et er at fortælle om bremsespor i undertøjet, noget andet er at lufte undertøjet offentligt

   Svar
  2. Kia Forfatter

   Hej H,

   For mig har der altid været en fin linje imellem at dele personlige ting meget overordnet og så holde de helt private detaljer for mig selv. Kan godt forstå nysgerrigheden, men jeg kæmper hårdt for ikke at være et realityshow eller give alt online, da jeg også har en personlig grænse og et virkeligt liv, som ikke behøver at blive delt med alle :) Håber på din forståelse og tak for de fine ord! :)

   Svar
  1. Kia Forfatter

   Ej, det er jeg ked af! Nu håber jeg på mere kontinuerlig blogging i en periode! :) Tak fordi du er her, Sarah! <3

   Svar
 10. K

  Jeg har ofte tjekket din blog for nye indslag, da jeg troede det måske var bloglovin, der havde problemer. JEg er fast følger på Instagram og har savnet dig på bloggen! Og stemmer i kor med andre i sidst 20’erne, som ikke føler man har helt styr på det der liv! ;)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Desværre var det ikke bloglovin ;) Men tak for de fine ord – glæder mig til at blogge mere regelmæssigt igen :)

   Svar
 11. Pingback: SATURDAYS. - you better be fierce

 12. Line Rømer

  Ååååh jaaaa! Halleluja for ikke at være den eneste i sluttyverne, som er omgivet af totalt kaos og ik har styr på en skid! Du redede lige min aften!

  Svar
 13. Anna

  Dejligt du er tilbage! :D Og op med hagen, vi har alle den tur engang i mellem!

  Og så vil jeg bare sige at du har en af mine yndlingsblogs. Du skriver bare herre nice, og det er hyggeligt//

  Svar
 14. A

  Jeg har savnet dig og din blog! Dejligt, at du er tilbage.

  Jeg er også 28, og jeg har også mere lort på styret end styr på lortet. Og det varmer lidt at læse i kommentarerne at der er mange andre, som heller ikke føler tingene bare kører…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *