Hello 2015!

10168235_10152103000559010_2105401526_n

Glædelig første dag i år 2015! Jeg håber, I havde en dejlig dag med dem I allerbedst kan lide. Jeg er i øjeblikket i Milano, hvor vi har været siden tirsdag morgen. Vi hygger os bare med dejlig mad og ja, endnu mere dejlig mad.. :) Min kæreste bukkede dog i går aftes under for en virus, som han har prøvet at holde lidt i skak siden weekenden, så vi aflyste alle nytårets planer og blev hjemme på hotellet med roomservice, champagne, snacks og dyner. Jeg tog mine nye sneaks og mit planlagte nytårs glimmersuit på og så bød aftenen ellers på film og hygge. Han er heldigvis semifrisk her til aften, så vores planlagte tur til et KÆMPE outlet i Schweiz i morgen er stadig planen. Jeg siger det lige igen – OUTLET I SCHWEIZ. Seriøst, glæder mig så meget. Håber ikke jeg bliver skuffet. Jeg har virkelig holdt igen med shoppingen i de første par dage, fordi jeg virkelig tror på, det her outlet er shoppeheaven on earth. Vi har valgt outlettet Foxtown, men hvis I har været i noget andet i nærheden af Milano, så sig lige til..

Nå, 2015.. Er I klar til det? Jeg har ingen nytårsforsæt, men jeg håber at året kommer til at byde på en masse oplevelser og udfordringer og så vil jeg gerne være bedre til at passe på mig selv (læs: dyrke motion.. bare en smule.. og gå mere til lægen) og være *endnu bedre* til at sætte pris på hvad jeg har. Jeg kan godt have en tendens til at være lidt for selvretfærdig, i forhold til hvad jeg har – altså at jeg ikke behøver at være taknemmelig, fordi jeg jo selv har arbejdet for de ting jeg har opnået og at jeg derfor ikke behøver at takke andre end mig selv. I hverdagen synes jeg at jeg er god til at takke folk, det er slet ikke det – men sådan overordnet, så er jeg ikke den udtalte taknemmelige type. Jeg forventer meget af mig selv og jeg forventer meget af mine medmennesker, tror jeg. Så taknemmelig.. Det vil jeg bestræbe mig på at være i 2015.

På det mere overordnede plan, så har jeg et par sjove ting i pipelinen, bl.a. skal jeg her i januar til London med Netflix i et par dage. Det glæder jeg mig meget til. Så har jeg en plan om at besøge USA i løbet af 2015. Og så ved jeg, at jeg skal flytte ud af min lejlighed på Frederiksberg d. 1. juli. Spændende, hvor jeg mon så ender.. :)

For lige at tage hul på 2015-taknemmeligheden, så vil jeg afslutte med at sige TAK fordi I læser med. Bloggen her har kun været up and running siden oktober måned, men sikke et par måneder det har været! I har været så søde og givet mig så meget igen på mine indlæg. Jeg er glad for det nye format og det er en succes på rigtig mange måder. Jeg føler at vi har skabt et rum, hvor alle er velkomne og hvor alle kan udtrykke sig. Der er ikke noget rigtigt eller forkert herinde. Alle kan være den de er. Så tak for det.

I 2015 har jeg en tanke om, at jeg vil fokusere mere på arbejdsliv/karriere for kvinder og så vil jeg lægge en del mere fokus på anbefalinger af fx. mad jeg spiser og ting jeg oplever. Derudover drømmer jeg om at skrue op for videobloggingen. Det kan jeg virkelig godt lide at lave. Det bliver et godt år. Det kan jeg mærke.

Jeg håber jeres første dag i 2015 har været rar og hvis I har lyst til at følge med på mit Milano-trip live, så opdaterer jeg dagligt på min instagram lige her.

4 tanker om "Hello 2015!"

 1. Cecilie

  Jeg har været i Foxtown et par gange – det er dog nogle år siden sidst. :) Jeg synes ikke selv at det er noget særligt og har faktisk haft svært ved at finde noget, jeg kunne lide. Jeg håber det stedet kan leve op til dine forventninger, men det kan godt være at du skal skrue lidt ned for dem ;) Men som sagt, jeg har ikke været der de senere år – det kan jo være blevet meget bedre :) Og husk at hvis i køber en masse i Schweiz, skal i passe på i tolden på vej ind i Italien. Et godt råd er at rive mærkaterne af og sige at det ikke er nyt tøj, hvis i bliver stoppet. Men det kan være at I allerede ved det :)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Uhhh, vi var netop nervøse for dette, så efter besøg på tripadvisor og andet, valgte vi faktisk at droppe det.. Så mange tak for din kommentar ;)

   Svar
 2. Louise

  Haha, så går man på Instagram for at lure lækre madbilleder og hvad finder jeg længere nede? Simpelhen den rose-mail jeg sendte i December :D optur.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *