Hør mig snakke i næsten 39 minutter..

kia

Nøjjj, jeg har travlt for tiden. Work/life balance er klart et af mine største udfordringer i livet. Jeg tænker at skrive noget mere om mine udfordringer på det område snart. Der må være andre end mig, der ikke kan finde den gyldne mellemvej..

I starten af januar satte jeg mig ned med en kop kaffe og skypede med sødeste og dygtige Emma Martiny. Det er der kommet alletiders podcast ud af. Jeg snakker i 38:12 minutter om min karriere, hjertesorger, om at dele personlige ting på nettet om at være fierce in life. Hvis I har lyst til at høre det – evt. på vej hjem fra arbejde i morgen eller som godnathistorie, så kan podcasten findes lige her.

I de første 4 minutter lyder jeg som en idiot, men så bliver jeg lidt blødere og behagelig at høre på.. Haha. Enjoy! Og skriv gerne, hvad I tænker, hvis I har hørt den allerede.. :)

Kan virkelig godt lide podcasts og skal klart i gang med at høre nogle flere. Nogle anbefalinger? Har hørt Serial.. Standard.. ;)

7 tanker om "Hør mig snakke i næsten 39 minutter.."

 1. Laura

  Har du også fået med at Serial netop er startet på anden sæson med en ny sag? :) Har kun hørt et enkelt afsnit, men det tegner godt. SilleWho tippede i går også om at Manrepeller-Leandra har en podcast (Monocycle), men har ikke nået at høre noget endnu. Og så har jeg også sat mig for at høre Grace Helbigs podcast Not Too Deep with Grace (underholdende YouTuber nu med podcast!). Abonnerer også på #girlboss radio med Sophia Amoruso.
  Er generelt stor fan af det medie! Elsker at det er så forholdsvist nemt og tilgængeligt at blive inspireret mens man laver noget andet kedeligt (som at flyve fra Sydney til LA i 14 timer, haha).
  Hørte i øvrigt din podcast med Emma i weekenden da jeg tog en tur på løbebåndet. Det var virkelig spændende at høre mere om hvordan du har tacklet dit 2015!

  Svar
 2. Nanna

  Podcasts er mega lækre! Jeg kan anbefale Help Marketing af Eric Ziengs. En podcast om alt muligt inden for content marketing, sociale medier, kommunikation etc. Jeg er selv med i et af afsnittene ;)

  Og tak for en lækker blog!

  Svar
 3. M

  Been there, done that! Hørte dit/Emma Martinys podcast lørdag aften, og det var bare virkelig hyggeligt og afslappende :)

  Svar
 4. Rikke

  Dårligddommerne – tre geniale filmnørder/venner anmelder dårlige, danske film. Jeg. Dør. Det er genialt.
  Han Duo – Spil, serier og film med de to übernørder Elias Elliot og Jacob Hinchely
  Third Ear – Især for Politiken. Ringbindsattentatet = den danske Serial. Fem medrivende afsnit. Alt hvad Third Ear lavede, før de samarbejdede med Politiken, kan også anbefales!

  Svar
 5. Mariann HH

  Ja, Third Ear, især afsnittet “I forhold med”!!
  Og helt sikkert superseje danske Lea Thaus amerikanske podcast “Strangers”

  Svar
 6. Amalie

  Jeg kan klart anbefale klassikeren This American Life og Strangers som laves af helt fantastiske Lea Thau og Spildtid!!!
  Ellers har DR faktisk nogle gode nogen på Radiofortællinger :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *