Hundeskruk!


Udover kæmpe sneakersamling, så har min kæreste en anden guilty pleasure – hundefilm på youtube.. Hvad giver I mig? En 31-årig voksen mand, der har det så optur over søde hunde – ej, men hvor sødt er det lige? Så kan man da kun være et godt menneske, hva? Haha. Så vi ser mange hundefilm herhjemme. Jeg har i flere år været total hundeskruk, men jeg er også realist og mine nuværende drømme og ambitioner stemmer ikke overens med det, at have ansvaret for en hund. Maybe someday.. Har så meget kærlighed at give jo! Hvis tid og praktiske ting, ikke var et issue ville jeg klart have en puggle. Et miks af en mops/pug og en beagle. Deraf navnet. Uiii, perfekt hund og så cute jo. Tjek lige filmen. Dør over level af cuteness på den her. Mens jeg venter på en hund i mit eget liv, så er jeg så heldig at der er den sødeste kontorhund på mit arbejde og at have en del venner med hunde. På fredag skal jeg f.eks. passe verdens klogeste lille mussehund, the one and only Penny. Kan VIRKELIG IKKE VENTE.

Nå, men se lige videoen, dø lidt sammen med mig over den og hav en dejlig aften, ik? :)

7 tanker om "Hundeskruk!"

 1. Søs / Frk NV

  #cutenessoverload

  Jeg sukkede i nogle år efter et kæledyr, men en hund er krævende. Helt sikkert. Men også enormt skønne! I stedet fik vi to søde katte (vi er både hunde- og kattemennesker), som passer langt bedre til vores livsstil – og vi er så heldige at have gode venner og familiemedlemmer i nærheden, der gerne kigger forbi og fodre dem, når vi er væk i længere tid.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Jaaa, så sødt manner.. ;) Katte lyder som en god løsning – desværre så er jeg ikke så meget til katte. Er faktisk liiidt bange for dem.. Haha.

   Svar
 2. Gitte

  Haha, det lyder som mig og min kæreste. Vi var også mega hundeskruk i flere år. Men så i sommers tog vi en hurtig beslutning, da vi tilfældigvis fandt en hvalp, der var helt perfekt. Og ja, det er møgbesværligt og kræver lidt planlægning, når vi begge er i fuld gang med karriere, dyrker masser af sport og også lige har nogle venner og noget familie, der skal passes. Men vi finder ud af det og bruger en del tid på vores lille charmetrold af en hund – da hun er en jagthund, skal hun jo aktiveres en del. Det er helt fantastisk at have hund, og nu taler vi i stedet om, hvordan vi dog kunne vente så længe?

  Svar
 3. A

  Jeg er hundejer og er så on board med din kærestes hang til hundevideoer. Det er dog tusind gange sjovere ‘live’ :D

  Svar
 4. Nanna

  Når man nu har hundefilm som guilty pleasure, så må din kæreste have set den her, som nok er min all time favorit – jeg griner hver gang. MEN hvis det ikke er tilfældet, så kommer den her, så er der endnu en til samlingen :-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *