Julefrokost – what to wear?

Opdateret for nylig30

Udover det flotte pinstripe suit, jeg skrev om forleden, så klikkede jeg da også lige årets julefrokostoutfit hjem, når jeg nu var i gang. Altså den der 20% off everyyything på ASOS, bruger jo ikke sig selv vel? ;) Har fået et par kommentarer og mails om, jeg ikke ville skrive lidt om julefrokostoutfits og det vil jeg da gerne.. Alt for jer.. ;)

Altså I bund og grund, er jeg er jo stor fortaler for, at man skal klæde sig i noget man føler sig tilpas i. Om det så er dykkerdragt eller all black, sneaks eller gallakjole. Fyr den max af eller bare kom som du nu engang er, hvis du har lyst til det. Altså fester er sgu sjovere, når folk ikke sidder og retter på tøjet eller har ondt i fødderne i for høje stiletter. Jeg kan dog anbefale at hoppe op på stiletten eller den høje støvle til at starte med, så kan man altid have et par sneaks med som backup ;) Det er altså en virkelig nem måde at føle sig sej på. At være høj og rank, synes jeg er en god ting. Men det er selvfølgelig bare mig og min “smag”.

For mit eget vedkommende, så er jeg ikke til det helt store skrud, min stil er meget nede på jorden og kvalitetsmæssigt vil jeg gerne have noget på der ikke klør, kradser eller får mig til at svede uden grund = fuck dig akryl/polyester aka craptøj! Jeg er ikke fortaler for, at man skal shoppe nye ting til enhver lejlighed, men hvis man gør, så er det måske en meget god idé at overveje, om man kan bruge det igen, så det ikke bare hænger og dør i skabet. Altså helt ærlig, HVEM har brug for en rød glitter kjole med mesh neckline flere gange om året? Nej vel? ;)

Jeg har fx. vurderet at ovenstående Ganni-kjole kan bruges igen med strømpebuks og læderjakke til en bytur/fredagsbar/middag igen og igen og at stiletterne kan bruges til samme formål som kjolen, bare med et par stramme sorte jeans og en flot skjorte til. Yaukkkk, de er flottis, håber også de er flotti at have på.. ;)

Gannikjole her til 695kr efter de 20% rabat og overlækre stiletter fra ASOS her til 320kr. Bemærk at prisen er efter de 20% rabat. BAM! Sådan fik man et flot og stylish julefrokostoutfit til 1000kr! Husk at bruge koden CYBERWKND20 (gælder i dag frem til i morgen tirsdag klokken 10.00 og kan i øvrigt kun bruges en gang. Taler af erfaring, haha).

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

17 tanker om "Julefrokost – what to wear?"

 1. Ida

  Ganni kjolen er så fin! Den er lidt høj i nakken, lidt krave agtigt, og det ser brand godt ud. Den står allerede på ønskelisten, vil virkelig gerne trække i den til nytår.

  Svar
 2. Charlotte Svendsen

  Elsker dit julefrokostoutfit! Jeg ser altid “catwalkvideoen” Asos – og hun er da total swag i den kjole – haha! Måske lidt modstridende når hun har sådan en fin kjole på ;)

  Svar
   1. Clara Oline

    Alle fire gange jeg gjorde det, var det gennem min profil, altså med samme mail :)
    Ved ikke hvad tricket var, men det var lækkert! ELSKER rabatkoder på ASOS

    Svar
 3. Pingback: Don't you drop that alcohol. - you better be fierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *