Kia streamer #1

TpMs6AjHAHAHAHA, SÅ upassende gif til det her indlæg, I knowwww.. Men HAHAHA! Jeg overvejede at kalde det her indlæg for Netflix and chill, men we all know what that means og det er altså ikke lige dét, det her indlæg skal handle om i denne omgang ;) Måske jeg lige kan dele ud af mine Netflix and chill-tricks en anden dag.. ;)

ANYWAYS, tænkte at jeg ville dele lidt ud af de megaaaa gode ting, jeg har streamet på det sidste. Jeg blev jo opereret her i start december og måtte ikke bevæge mig i 10 dage efter + jeg var fritstillet fra arbejde i resten af december måned, indtil jeg skulle starte på nyt job i januar, så jeg fik set rimeeeeeeelig meget tv. Jeg streamede mest tv-serier. Det er meget sjældent, jeg ser film faktisk..

Herunder 3 serier, du kan streame lige nu og her. Jeg har set dem alle færdig, så kan stå 100% inde for dem. It’s very good stuff. Bare kom i gang:

Seriøst, jeg tror det her er den bedste reality-serie på dansk tv nogensinde. Landmand søger kærlighed og der er det hele i den her serie.. Broken hearts, swingerklubber, grisestalde og overdrevene kiksede snav, så mine tæer krummer sig sammen. Jeg var hooked fra første afsnit og så to sæsoner på skræmmende få dage. De er i gang med at optage en 3. sæson, så vidt jeg er informeret og jeg GLÆDER MIG. Landmand søger kærlighed, sæson 1 og 2 på TV2 PLAY lige her.

Jeg begyndte at se The Affair i foråret, men efter to afsnit mistede jeg interessen. Siden har jeg læst stolpe op og stolpe ned, om serien og siden er en sæson 2 kommet til. Jeg besluttede mig derfor for at give det en chance til, her i december og det er jeg meget glad for jeg gjorde. Seriens plot vil jeg ikke komme nærmere ind på og ja, titlen afslører også sin del, men ingenting er som man tror. Serien er utrolig smukt filmet og virkelig spændende i sit plot, derudover er konceptet, at man ser forløbet fra de forskellige karakterers synspunkter og det er ret interessant. Jeg så sæson 1 og 2 på HBO Nordic lige her.

Du har været begravet under en sten, hvis du ikke har opdaget den Netflix-producerede dokumentar-serie “Making A Murderer”, der er en vaskeægte real life-thriller optaget over en periode på 10 år. En mindre priviligeret mand ved navn Steve Avery, fra en ikke-velset familie, bliver dømt for en grov voldtægt og overfaldet på en kvinde. Han fastholder sin uskyld i alle årene og ender med at sidde 18 år i fængsel, indtil man ved hjælp af DNA-beviser, finder ud af at han er uskyldigt dømt. Han bliver løsladt, men det uundgåelige sker – han bliver igen anklaget for voldtægt og et rimeligt voldsomt mord på en ung kvinde. Jeg vil ikke sige meget andet end, at den her serie indeholder så mange plot-twists, at man slet ikke forstår det. Jeg var underholdt og skræmt i alle 10 episoder. Se Making a murderer, 1. sæson på Netflix lige her. 

Vender tilbage med 3 nye streams snarest! Hvad ser du pt.? Noget du kan anbefale?

9 tanker om "Kia streamer #1"

 1. Julie

  Hvis du ikke har set The Jinx på HBO så gør det! Den er samme stil som Making a Murderer. Jeg er også lige blevet færdig med True Detective ( hård start, men hvis man bliver der er den SINDSSYGT god) og glædede mig til anden sæson – men skuffet indså jeg at den handler om nogle helt andre?? Hvem fuck laver kun én sindssygt god sæson af noget.. ØV. Jeg læser med om andre anbefaler noget jeg kan give mig til ;-)

  Svar
 2. Emilie

  Med en måneds ferie fra studiet har jeg også fået set min del af serier! Jeg slugte “the jinx” på HBO Nordic på en dag… Så sindssygt skræmmende dokumentar-serie. Hvis du kunne lide making a murderer er the jinx lige så god (hvis ikke bedre)! Den handler om Robert Durst og tre sager han på den ene og anden måde forbindes med; hans ekskones forsvinden og to mord. Han interviewes af dem, der laver serien, og undervejs kommer der flere ting frem om sagerne… Den er vild :D

  Svar
 3. Christina

  Altid godt med nye inputs til nye serier!
  Jeg startede på ‘making a murderer’, men efter en halv time stod jeg af – synes virkelig den var kedelig. Okay okay, den fik måske ikke en fair chance, men den fangede mig bare ikke rigtig. Måske man skulle give den en chance?

  Jeg er hooked på Homeland i øjeblikket, den er fandme god ;)

  Svar
 4. Matilde

  Som nogle af de andre også skrev er The Jinx helt fantastisk – Jeg kan også anbefale podcasten Serial, hvis man er til true crime. Selvom det er radio er det virkelig godt og spændende. Jeg slugte hele første sæson på én dag. Ellers er Twin Peaks også altid et godt valg!

  Svar
 5. Christina

  Vi ser Shameless på netflix :) Jeg kan bestemt anbefale den, selvom man til tider bliver både hidsig, frustreret og ked af det over nogle af de dumme karakterer der er med (såsom den egoistiske, svindlende og alkoholiske far…). Den er virkeligt fængende!

  Svar
 6. Frøken Kløe

  Haha, den gif der! ;)
  Jeg er helt færdig over Outlander – dame er på bryllupsrejse i Skotland, dame hører trommer og rører ved en sten, dame ryger 200 år tilbage i tiden. Lyder plat, ved det godt. Men det dur bare! Om ikke andet er en letpåklædt Sam Heughan det hele værd. Siger det bare.

  Svar
 7. Sandra Mortensen

  Hvis du er til plots og twist som hele tiden overrasker (og ryster) dig så se Homeland. Det er for vild en serie!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *