Mad og drikke #2

Jeg spiser rimelig ofte ude og eeeeeelsker mad. Jeg spiser alt og vil prøve alt. Mad gør mig glad indeni. Igennem tiden har jeg på fierceogfattig.dk anbefalet en del steder løbende, men jeg har faktisk aldrig kategoriseret mine indlæg, så I nemt har kunne finde dem – Det er jo lidt dumt og ikke særlig brugervenligt, for hvis en sød læser lige står og skal ud og spise, så skal man da nemt kunne finde mine anbefalinger. Jeg har fået så mange mails og kommentarer omkring min manglende kategorisering af mine mad-anbefalinger og hey, nu sker det altså. Bedre sent end aldrig, ik? ;) Jeg har lavet en kategori, der hedder “Mad og drikke” og her vil jeg den næste tid samle alle mine anbefalinger. Starter ud med nogle anbefalinger, som nogle af jer måske nok har set før. Men det synes jeg nu ikke gøre noget? Det er stadig aktuelt, det lover jeg. Der vil selvfølgelig også komme en masse nye anbefalinger løbende. Håber I kan bruge dem og bliver glade for min kategorisering af spise ude-indlæg. Your wish is my command ;)

Hermed erklærer jeg “Mad og drikke”-kategorien på youbetterbefierce.dk for åben! Enjoy :)

Opdateret-for-nylig3 (1)

Her et par anbefalinger af gode spisesteder i København:

Italian by Lantz. Godt italiensk køkken, fik de dejligste drinks, god vin og en perfekt bøf med seriøst gode sideorders til. (Edit: Desværre er den lukket nu)

Condesa. Før kendt som Fortunen, nu mexikansk køkken. Har været på Condesa en del gange uden at spise, fordi det generelt er et ret festligt sted, inden en god aften i byen. Men de gange jeg har spist der, har jeg virkelig fået nogle spændende og gode softtacos og lækre sideorders.

Copenhagen Street Food. Tog derud inden den officielle åbning og fik dejlig kaffe, vino, fish’n chips og pizza. Der er åbent helt officielt nu og har hørt at der er mange flere ting at vælge imellem. Skal klart derud asap.

Foderbrættet KBH. Lækre anderledes hotdogs med kvalitetspølser og god topping. Fik mega gode drinks og de bedste løgringe her.

Granola. Altid fyldt, men altid muligt at få et bord alligevel. Min favorit er deres avokadorugbrødsandwich og en af deres lækre juicer til.

Falernum. Virkelig hyggelig vinbar med simpel og velsmagende mad. Besøgte det en søndag, hvor vi drak bobler og fik en virkelig lækker kartoffelsuppe.

Andre gode spisesteder i byen, som jeg rimelig ofte besøger: Sokkelund, Greasy Spoon, Palæo, Manzel og Salon 39.

Har du spist nogle gode steder for nylig? Let me know – er altid på udkig efter nye ædegilder ;)

15 tanker om "Mad og drikke #2"

 1. Sara

  Tillykke med din nye blog – hvor er den bare blevet fin! Jeg har dog en lille “klage” – jeg kan godt se at det rent visuelt ser pænt ud, men jeg synes det er ret forstyrrende for læsningen at der er den der “orddeling” til sidst på mange af linjerne (i hvert fald i det øverste stykke tekst). Ved ikke om det bare er mig, men nu har jeg da sagt det videre. :)

  Svar
 2. Christine

  Tillykke med din nye blog, Kia. Og tak for det her indlæg, det var lige, hvad jeg havde brug for. Hvis du er til thai mad, så kan jeg klart anbefale Thai Kacha på Enghavevej, Vesterbro. Det smager himmelsk, og priserne er supergode!

  Svar
   1. Christine

    Jeg kom lige i tanke om endnu et lækkert sted på Vesterbro, nemlig Vesterbro Vinstue. Det er lidt smådyrt, men ikke værre end man godt kan tillade sig det engang i mellem :-)

    Svar
 3. Frederikke

  Hej Kia,
  har læst med i et par år efterhånden og har egentlig altid været en spøgelseslæser, du ved, ingen bloglovin’ eller kommentarer eller noget. Især til sidst på BD blev jeg meget inspireret, du virkede (virker) så glad, fyldt med overskud, og selvom der sjældnere var indlæg, var de i mine øjne bedre. Du tog os med ud at spise, vi så din nye cykel, du lavede sneakerchallenge og gav opdateringer på travle uger med elevatorselfies. Og det var fedt! Det skrev jeg bare aldrig, sorry. Jeg kan bedst li’, når jeg kan se og mærke, at bloggeren på den anden side af skærmen lever et (tilsyneladende) dejligt liv med masser af fart på, hvor det både handler om mad, rejser og mode – men hvor vi som læsere kommer med i små glimt i højere grad end at alt indhold virker til at være ‘levet’ for at det skal tage sig flot ud for os. Giver det mening? Anyways, pointen er, at fordi du er mega sej, bliver jeg også lidt mere sej, fordi du inspirerer mig til at kaste mig ud i nye ting og tage mine vildeste sneaks lidt mere.
  Og for første gang i al min bloglæsning har jeg det sådan “eiiii, det må jeg lige kommentere på”, da jeg så dine nye indlæg. Hehe, så nu kommer der en spandfuld.
  Kh Frederikke

  Svar
 4. Frederikke

  For helved’, nu glemte jeg at skrive det, det hele handler om: Spisesteder.
  Pluto er lækkert, og jeg synes, at Grill Royal laver en burger HELT som den skal være, måske ikke så perfekt som Sokkelunds, men det ligger godt og er et kæmpe sted, hvis man fx skal til en forestilling i det Kgl.
  Perch’s Thesalon med deres eftermiddagsopsats med crema G til, oh yeah. Smørbagt og læks.
  Ellers Nordisk Brødhus for bedste brunch og mega gode kager. Kan ikke huske, om du har nævnt Oysters & Grill, deres G&Ts med rejer til at starte med kan anbefales.
  I Århus (jaja, måske uden for kategori) er Pondus god, øko og med fin pris. Kählers Spisesalon laver bedste brunch med fanøskinke, hjemmeristet müsli og god, svampet brownie i små hapsestykker.
  Ganefryds café i Borggade laver også lækre øko/veganer-sager.

  Svar
 5. Naja H.

  Nu bor jeg ikke i Kbh, men jeg kan klart anbefale Atlas Bar! Det er virkelig det lækreste mad, fra alle mulige forskellige lande, og til hver ret er der den lækreste salat. Synes virkelig du skulle tage og prøve det :)

  Svar
 6. Sussi

  OMG du mangler Mon Amour i Skindergade i den her guide. Lækreste franske landkøkken/bistro mad. Koster ikke en bjælde (dog et par kroner), og du går der fra med muller ud af ørerne. Har aldrig fået så stor en skål serveret på en restaurant, eller i et privat hjem, nogensinde. Skål er måske også lidt underdrevet, da den søde franskmand stillede en gryde foran mig. Pæn gryde, men ikke desto mindre… Do it!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *