@musiktildithjerte

image1-3

Ej, men BEJOHNSE altså. Den her sang. Get’s me every time! Ovenstående er fra mit instagram-projekt @musiktildithjerte – jeg påbegyndte det for en måneds tid siden, fordi jeg ville prøve at kombinere min kærlighed til instagram, musik, spillelister på Spotify og flotte sort/hvide skrifttyper. Det er super interessant at se, hvad platformene Instagram og Spotify kan, hvis man fusionerer dem. Nu sidder jeg jo og arbejder med sociale medier til dagligt, så ja, det er også for at få min indre nørd stimuleret.. ;)

Ovenstående er min opslag nr. 50. Rimelig dybt og ondt i hjertet, hva’? @musiktildithjerte går helt simpelt ud på, at jeg poster et uddrag fra en (kærligheds)-sang hver eneste dag og samtidig opdaterer den tilhørende spilleliste, som I finder lige her. I er mere end velkomne til at følge med og I må også meget gerne komme med forslag til sange, jeg skal kigge nærmere på. Om I har ondt i hjertet eller ej, så er det KUN kvalitetsmusik I får fra mig – så jeg vil stærkt anbefale jer at følge med.

Kan I ellers anbefale mig nogle interessante musik/quotes/grafiske instagramprofiler, jeg ikke kender, så skriv dem lige i kommentarfeltet :)

10 tanker om "@musiktildithjerte"

 1. Frøken Kløe

  Mikael Simpsons mantra “ensomheden husker det tosomhed glemmer” rammer mig som en hammer hver gang. Jeg kan bedst lide det i “Knæk” fra Os 2 + Lidt Ro 2002.
  Ellers er jeg helt fortabt i Elliot Moss’ “Slip” for tiden. Meget smukt, meget yndlings.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Åhhh, Mikael Simpson.. Ham har jeg hørt meget engang. Virkelig meget. Bombesikker kærlighed. Den er virkelig goddddd. Må høre Elliot Moss, tak for anbefaling.

   Ps. Jeg elsker din blog – I can relate.

   Svar
 2. Maria k.

  jeg havde fundet din playliate “musiktildithjerte”, og den har jeg skam hørt. Jeg dyrker lidt hjerteknus i øjeblikket. Jeg gik fra min kæreste gennem 4 år, da Jeg var ude at rejse i 9 måneder, og det var først da jeg kom hjem igen det rigtig gik op for mig hvad jeg egenligt havde sluttet. Og ikke mindst hvor meget jeg havde knust hans hjerte. Det gjorde for alvor ondt da jeg fandt ud af det.
  Især dette stykke
  “So if you’re gonna hurt me
  Why don’t you hurt me a little bit more?
  Just dig a little deeper
  Push a little harder than before”
  ramte noget i mig. Det var udelukkende mit valg, min beslutning og jeg kunne ikke have været mere egoistisk i mine valg. Men jeg er ung, havde hele verden for mine føder, og tog beslutningen.
  Dette stykke var som han beskrev mine beslutninger, AV!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Århhhh, hvis du vidste hvor meget Låpsley jeg har hørt de sidste mange måneder. Det er virkelig godt. Lige det stykke kommer faktisk på @musiktildithjerte snart :)

   Håber du bliver glad for din beslutning mht. exkæresten. Hvis ikke, er det ingen skam at fortryde i kærlighedens navn.. Men det er selvfølgelig bare min mening.

   Svar
 3. Mette

  Hej Kia.
  Det er genialt – jeg følger både på insta og Spotify.
  Har du hørt den nye sang med Adele ‘Hello’? – den kunne helt sikkert også komme på listen. Av!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *