SATURDAYS.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetSådan her så jeg ud i lørdags, hvor jeg blev inviteret på Sticks and Sushi til drinks og sushi. Not bad, not bad at all. Jeg havde hverken lagt makeup eller gjort noget særligt ud af mig selv – men komplimenterne fløj rundt, så tænkte at I da også skulle indvies i lørdagslooket ;) Lørdag var generelt en god dag – jeg fik styr på et par ting og havde i det hele taget en god følelse i maven.. Jeg håber den gode følelse bliver ved ind i denne uge.

Hey, tusind tak for jeres søde kommentarer, mails og beskeder i forlængelse af dette indlæg forleden. Det har været helt overvældende med søde ord og opmuntring fra jer. Jeg takker virkelig dybfølt. Nogle gange glemmer jeg faktisk lidt hvor fucking seje, dybt loyale og sindssygt cool, I er. I er jo ligesom mig! ;) Et godt crowd, det må jeg sige og jeg er SÅ motiveret efter den omgang. TAK <3

Nå, nu til noget der ikke er så tungt.. TØJET. Jeansene her med kæmpe huller er mine favoritter for tiden – går nærmest ikke med andre – det er ASOS Ridley model og tror modellen med smadrede knæ er lige præcis dem her. Læderjakken er fra Won Hundred, toppen er en slå-om-bluse fra Nørgaard på Strøget (elsker den), solbrillerne er fra &otherstories, sneaks er Adidas x Hyke hos Naked CPH og taske fra Gucci.

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

11 tanker om "SATURDAYS."

 1. Susia

  Hej Kia
  Kunne du ikke tænkte dog at ligge er outfit op med yeezus tour jakken. Kunne godt tænke mig at se den på og hvordan du vil style den:)))

  Svar
  1. Kia Forfatter

   De er ret stramme, men der er en smule stræk something i. Har bare min almindelige størrelse. 28/32.

   Svar
 2. Pingback: Won hundred læderjakkeCamilla Coello

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *