Status PT fra Berlin..

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er i Berlin. Ok ok, det har I nok opdaget.. Især hvis I følger med på snappen eller instagram.. Haha. Jeg bruger det meste af tiden på at gå rundt og kigge på mennesker og så bare spise en masse god mad og drikke kaffe. Rimelig chillet. Berlin er sgu en lækker by. Kunne godt se mig selv i Berlin og i London. HVIS jeg nu skulle flytte fra København. Det skal jeg nok ikke. MEN HVIS NU.. :) Jeg har i øvrigt købt en del sneaks og en yderst velsiddende hat – meget unlike me, men den sad så godt og jeg har normalt slet ikke hattehovede. Det kører bare! Nå, men ville bare sige HEJ! Og hey, følg da lige med på snap, hvor jeg kan findes på brugernavnet fierceogfattig og på instagram, hvor jeg hedder @kiaellegaard.

Nå ja.. Den dér jakke.. Overvejer den stadig.. Hmmmmm..

4 tanker om "Status PT fra Berlin.."

 1. Karoline Mathilde

  Rigtig god tur!
  Kan du ikke sample et lille indlæg med frokostanbefalinger umiddelbart efter hjemkomst? Jeg smutter nemlig snart afsted, men ender altid på semi-gode cafeer, fordi jeg altid står uden en plan og pludselig er blevet meget sulten, he.

  Svar
 2. Katja Cilkvast

  Lyder til at det er noget af en tur :-) og har valgt at følge på insta. Er glad for jeg faldt over denne blog, vil helt klar følge med fremover eftersom jeg nemt kan bruge flere timer på dette :-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *