Store ting og sager, jeg tænker meget på lige nu..

Skærmbillede 2017-02-15 kl. 21.21.07

..Og derfor en del emner, du kommer til at læse meget mere om her på bloggen, den næste tid:

Hvor meget dårligt, super-kommercielt, ikke-passioneret indhold, der egentlig kan findes på blogs og sociale medier i 2017 og vi skriver kun midt-februar // Solidaritet i vores samfund og vores generelle retorik omkring folk, der ikke ligner os selv – Hvor mon den blev af? Altså solidariteten? // At man virkelig bør tømme sit køleskab for madvarer, inden man køber nyt #stopmadspildkia // Hvad mon vores baby ender med at hedde?! Ingen ved det! // At Prince nu kan streames på Spotify // Hvornår Beyoncé kommer over sig selv og gør det samme.. I need my lemonade! // Om der findes rigtig og forkert feminisme? // Om sociale medier og mediebilledet generelt har ændret de fleste -ismer, og om det nødvendigvis er en dårlig ting? // Samsovning og strækvikler og jordemoder-nummeringen på Riget // At alle sæsoner af de unge mødre, nu er tilgængelige GRATIS inde på Dplay  // Privilegier – om at have dem og være bevidst om det // Privilegie-blindhed (!) // Er jeg virkelig typen, der bliver gift? // Hvordan mon man ser sej og cool og overskudsagtig ud i en brude-agtig kjole, når der er 4 uger til man skal føde? // Økonomi, pension, investeringer, forbrug, materialisme // HVORNÅR KOMMER SÆSON 4 AF SKAM? Bare giv mig en trailer, manddddd! // Min karriere i 2018 // Er det smart eller dumt at lægge sit CV til offentlig skue (igen)? // Behøver karriere/job nødvendigvis være et selvrealiseringsprojekt? SKAL vi være sådan ego-glade altid i vores jobs? // Er en kondens-tørretumbler ikke vildt upraktisk, i forhold til en almindelig tørretumbler? // Hvorfor laver alle bloggere egentlig lister hele tiden, nu om dage? HAHA!

Hvad bryder du din hjerne med for tiden?

18 tanker om "Store ting og sager, jeg tænker meget på lige nu.."

 1. Christine

  Dét glæder jeg mig til. Særligt fordi du har så uendeligt meget ret i det første punkt i din opremsning. Fedt at du er tilbage!

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Ja, ikke? Skal lige regne ud, hvordan jeg skrive om netop det, uden at pege fingre eller virke hellig. Er jo selv en del af branchen, kan man sige :)

   Svar
 2. Marie-Louise

  What, skal I giftes inden baby kommer?
  PS. en kondens tørretumbler er for de fleste den eneste mulighed, da de andre kræver hul i muren. Men du kan få flere af dem med dræn til afløb, så skal du ikke tømme beholderen.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Ja, vi skal så. En måned før termin <3

   Fedt med tippet om kondens-tørretumbler. Det bliver det nok ikke.. :)

   Svar
 3. Mathilde

  Heeej Kia, jeg glæder mig til at læse med på alle de dejlige emner! For tiden tænker jeg på, om det kan betale sig at sætte nyt køkken op? Hvornår næste sæson Bojack kommer på Netflix? Om arrangementer om aktier kun for kvinder er ok eller ret latterlige? Om vi ikke bare burde sælge vores lejlighed, flytte i lejebolig og vente med at løbe hus, til boligpriserne har stabiliseret sig? Og om jeg skal søge nyt arbejde tættere på, hvor jeg bor?

  Svar
  1. Anne

   Arrangementer om aktier kun for kvinder er decideret latterligt! Haha. Eller. Det jeg var til var. Følte mig direkte talt ned til og sat i bås. Apropos feminisme-snakken. Bare fordi man er født kvinde, er det ikke ensbetydende med, at man er en dum gås, der kun tænker på café-latte og spenderer så hastigt at bankkontoen ikke kan følge med. Tsk. Spøg til side – jeg ville nok grundigt vurdere, hvem afsenderen er – investering i aktier, som kvinde, kan bestemt være klogt, men overvej lige, hvem du vælger til at guide dig ;-)

   Svar
   1. Mathilde

    Tak for råd, Anne ;-) For mig handler det om at undgå mansplaining, men ja, det virker umiddelbart dumt, for der burde jo ikke være forskel på, hvordan vi som mænd og kvinder griber vores privatøkonomi an.

    Hvem udbød det arrangement, du var på?

    Svar
  2. Kia Forfatter

   Gode tanker, Mathilde. Især det med aktier for kvinder. Haha. Også noget jeg har brudt min hjerne med en del..

   Det med jobbet – Hvis du er glad for det, så opvejer det måske afstanden? Det ville jeg tænke.. Og dont even get me started ang. boligmarkedet.. Pewwwwwhaaa..

   Svar
 4. Mia

  Jeg bryder mit hoved med ord, meninger, usikkerheder, bogstavrim, betragtninger og holdninger. Men skal de deles? Bliver det mere værd af at komme ud i verden at leve, eller er det fint som skuffeskriveri og aftentanker? Og kan jeg, og tør jeg, og må jeg overhovedet springe ind i blogverdenen? Jeg er ikke i ekstase over Søstrene Grenes nye kollektion, min neglelak er aldrig kun på neglen, og jeg spiser splattet mad uden chia..
  Men jeg savner selv flere bloggere med mindre spons på hjernen og flere stærke skrevne ord. Til inspiration, irritation, og alt derimellem.
  Velkommen tilbage.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Mia,

   Jeg kan lide dine tanker, det kan jeg virkelig. Ville klart læse dem, hvis du valgte at springe ud i det med at skrive dem ned og udgive dem digital. Giv det en chance. Man kan altid droppe det, hvis man fortryder :) Tror blog-verdenen har brug for flere med din tankegang..

   Svar
 5. Tine

  Kondenstørretumbler: Don’t. Den gør bare tøjet så varmt, at man brænder sig på det, men uden det sådan rigtigt bliver tørt.

  Svar
 6. Marie-Louise

  Dejligt at have dig tilbage!
  Jeg bryder pt. mit hoved med, hvordan stemingen blev så hård mod vores medmennesker og hvordan danskhed overhovedet blev til noget, der skal dikteres, hvad er. Og så bekymrer jeg mig for, hvordan det bliver for mine (fremtidige) børn at vokse op i Danmark, når nu de kommer til at have mørkere hud end en gennemsnitlig DF’er og muslimske bedsteforældre.
  Derudover glæder jeg mig over fatactivism og retten til at elske sin krop uanset størrelse og hvadenten man har appelsinhud eller ej!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *