THA DRESS OF ALL THA DRESSES!

[Dette indlæg indeholder affiliatelinks]
Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Ok, hvis I følger mig på sociale medier, så gik det vel ikke jeres næse forbi at jeg fyldte 29 år i august måned? Haha :) Sommeren var rigtig nederen for mig og dét at blive 29 år var endnu mere nederen. Min alder har aldrig nogensinde i mit liv tynget mig og jeg mener virkelig stadig at alder kun er et tal. MEN, min 29 års fødselsdag landede kort sagt i en af de hårdeste perioder i mit liv, så jeg var pinligt opmærksom på min alder på en virkelig dårlig måde. Jeg tror måske, det var derfor jeg havde brug for, at fejre mig selv og “glemme” livet lidt. Jeg havde lyst til at omgive mig med alle de seje mennesker, jeg har i mit liv og føle mig “rig” på den måde. For jeg er “rig”. Jeg er rig, fordi jeg er god til at skabe stærke relationer til folk og jeg er rig på oplevelser med de her mennesker. Jeg har mange venner og mange tætte bekendtskaber og det skal jeg huske at sætte pris på. Det er da vildt at folk gider mig. Det er en af de bedste ting her i livet – venskaber med alle mulige forskellige mennesker, jeg har mødt i alle mulige forskellige sammenhænge. I’m blessed, ville jeg sige, hvis jeg nu var rapper, ik? :)

Nå, tilbage til fødselsdagen – med hjælp fra nogle seje mennesker (shoutout til JONA) lykkes det mig at booke et helt lounge-område til en før-fest på Hive. Hvis I ikke har opdaget det, så er jeg en rigtig clubber-pige og jeg føler mig ret meget hjemme på flere clubber i København. Det her var helt i min ånd. Før-festen bestod af fri bar til alle mine venner + deres venner og det var en kæmpe succes. Der kom så vanvittigt mange mennesker forbi – jeg tror, vi var 75 mennesker. Alle kom til min fest. Igen, jeg er sgu heldig nok. Udover at det var den BEDSTE aften, omgivet af de bedste mennesker, så så jeg også pissegodt ud, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde stress-købt 4 kjoler på ASOS en uge før – og da de ankom passede de alle perfekt og var gode på hver deres måde. Jeg endte dog med at worke en sort, langærmet, meget nedringet, draperet maxi-kjole-sag fra Club L. Kender ikke mærket faktisk, men det var billigt og i super god stram spandex/viscose-agtig kvali. Et par dage, inden var jeg blevet farvet blond og de hårde tider havde gjort mig tyndere end jeg plejer, så altså ærligt – den kjole sad lige i skabet. Flere af jer, har efterspurgt et link, så here you go: Club L kjole fra ASOS. Den koster 35 pund, det er jo ingenting, vel? Den kunne for min skyld have kostet 200 pund. Den var det hele værd. Bedste kjole. Håber jeg får mulighed for at tage den på igen snart.

Det er faktisk snart to måneder siden, jeg holdt den her fest – og heldigvis – er mit aldersissue blevet mindre.. Jeg ved godt, at jeg stadig er “ung” og jeg ved godt at alder kun er et tal og en følelse og alt det der. Men er der ikke nogle af jer, der kender den der øjebliks-krise over en vis alder? For mig, handler det også meget om, at jeg ikke er et sted i mit liv, jeg er 100% tilfreds med. Så er det sgu nemt nok at blive sur over alderen.. Man bliver jo ikke yngre, vel?.. PLEASE tell me, at nogle af jer også har følt jer en smule pressede..

25 tanker om "THA DRESS OF ALL THA DRESSES!"

 1. Cecilie

  Jeg dør lidt over hvor fuldstændig fantastisk du ser ud, på trods af krisetid! Den kjole, det hår, de sko, dig! Perfection! Hvor er det skønt at vide at man ikke behøver at have styr på lortet som 29-årig, men stadig kan se fab ud! Kærlighed fra en snart 27-årig.

  Svar
 2. Sophie G

  Jeg følte mig presset – indtil jeg til din fest, fandt ud af at man langt fra er døden nær, når man fylder 29 og er single (men at man til gengæld kan få kæmpeballoner, kage og alt muligt fedt)..

  Svar
 3. Alexandra

  Fuck du ser nice ud, Kia! Jeg håber du havde den bedste aften, det lyder sådan :) Jeg bliver selv 29 i december og det er samtidig med jeg er færdiguddannet. Halløj.. Hvordan skete det lige?! Så tror jeg vil gøre hvad du gjorde. Holde en fed fest og fejre mig selv og de bedste mennesker i mit liv. Det er nemlig det vigtigste. Ikke alderen.. Prøver jeg at fortælle mig selv ;)

  Svar
 4. Marina

  Jeg har været vant til at være den yngste ALTID. Og selvom jeg er gift, har hus, biler og børn, har jeg levet i lykkelig forvisning om, at jeg stadig var blandt de yngste (er 27). Det var så lige indtil, at min mand fortalte, at de to nyeste ansatte på hans arbejde er nyuddannede fra uni og fra ’91. ’91?!? Og der slog det mig, at jeg bliver ældre og ældre, avs.

  Svar
  1. Kia Forfatter

   JAAAAA – Kender det der alt for godt – Det er underligt ikke altid at være den yngste på sin arbejdsplads og i sin omgangskreds :)

   Svar
 5. Celina

  Kender kun ALT for godt 29-års chokket! Men prøver at bevare roen og håber at alt godt kommer til den der venter! :) Killer kjole til dig! Det kan kun ha været en kæmpe fest ;) jeg er MEGET misundelig på de balloner! Dem må jeg have til min 30 års fødselsdag!! :D Hilsner fra en august 86’er :)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hej Celina,

   Tillykke med de 29 i august! :) Haha, mit problem er nu at folk har kæææmpe forventninger til min 30-års jo.

   Svar
 6. Marie

  Jeg døde næsten da jeg blev 30;-) det var det værste. For mig var det os det faktum at jeg bare slet ikke var det sted i livet jeg drømte om og når jeg så mig omkring var alle bare kilometer foran mig og jeg havde ik en Kina mands chance for at indhente dem.

  Men du er fucking lækker i den kjole og hey 75 mennesker, det os en sjat;-)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Ja, kender præcis det der. Det er lidt op ad bakke. Og præcis det der skal man jo virkelig passe på med – at sammenligne sig med andre.. Det er farligt..

   Og mange tak :)

   Svar
 7. Lise Jørgensen

  Kia du er ikke den eneste der synes det Var liiiidt svært at fylde 29! Jeg har stadig lidt stress over at være 29, selvom det skete helt tilbage i maj! Jeg bor i udlandet med min kæreste. Jeg har intet job. Har aldrig brugt min uddannelse, så ingen erfaring der, men ønsker egentlig heller ikke at være det jeg har uddannet mig til. Det der stresser mig er, at jeg gerne snart vil have børn, men vil have dem i dk. Det er bare ikke særlig nemt at få sin ikke-danske kæreste med til dk og det er pisse træls! Jeg håber du synes min situation er mere nedern end din, så det i det mindste kan gøre dig glad :)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Hahah, ej, din situation er da ok – det skal nok gå. Ligesom min nok skal gå. Vi skal nok klare den! Og tillykke med de 29 år i maj :)

   Svar
 8. Birgitte

  Jeg bliver 29 i januar – og er slet ikke der hvor jeg troede at jeg ville være da jeg var 20. Jeg er færdig med 2 uddannelser, men ikke den uddannelse der skulle være endestationen, den er jeg ikke engang startet på endnu, jeg har ikke været i USA endnu, men har rejst til Afrika og har nok set hele Europa, jeg bor sammen med min kæreste, men ikke i vores eget købte hus og jeg har ikke 1,7 barn, jeg har først lige smidt p-pillerne.

  Alder er noget mærkeligt noget, forventningerne stemmer aldrig overens med virkeligheden, men det er vel også det der gør det til vores liv.

  Svar
 9. Signe / Use less, live more

  Normalt kommenterer jeg sjældent på de blogs jeg følger, men Kia – du skriver simpelthen så HAMRENDE godt at jeg ikke kan lade være. Gid jeg kendte dig IRL – det føles ihvertfald som om, at vi ville have masser at snakke om. :-)

  Jeg er “kun” 25, og selv jeg kender til det med alderen. Du er langt fra den eneste! Og så ved jeg godt, at 25 stadig anses for at være helt vildt ungt, men det er ikke desto mindre tættere på de 30, og selvom man ikke er 50 år, er fraskilt og har oplevet alt med hus og børn, så kan man sgu godt få en god gedigen krise…. faktisk læste jeg en artikel fra Jyllandsposten for ikke så længe siden, hvor der stod at hver 2. (!) kvinde i 20’erne er i krise, og at 20’erne faktisk er én af de hårdeste livsperioder at gå igennem i dag. Meget interessant læsning faktisk. Du kan finde den her: http://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE7885081/Den-er-god-nok-20erne-er-de-sv%C3%A6reste/ :-)

  … og stop lige med at være så lækker!!! Nu har jeg officielt fået tøjkrise til aftenens fødselsdagsfest ;-)

  Svar
  1. Kia Forfatter

   Ja, læste og så den artikel og jeg synes det er helt rigtigt på mange måder. 20’erne er virkelig definerende for resten af ens liv..

   Og tak for de fine ord :)

   Svar
 10. Tine

  Jeg gik meget mere op i min alder, da jeg var i 20’erne, og der ville jeg gerne være ældre. Igennem hele 20’erne, that is.

  Nu er jeg 33 og skulle endda lige stoppe fingrene for at sikre mig, at jeg huskede rigtigt. Da jeg fyldte 32 gik det op for mig, at jeg ikke længere higede efter at være ældre. Og i dag “følger jeg bare med”.

  Det vigtige for mig nu er indholdet i mit liv. Ikke hvor jeg er på en aldersskala. Man er nødt til altid at se tingene ud fra nuet. Alle kan miste alt i morgen. Familie, hjem, job, livet. Der er ikke nogen rigtig måde at leve på, og man behøver ikke nå en masse ting. Man skal bare huske at leve sit liv og gøre de ting, man ønsker.

  Mit ståsted er et sted i fast job (men ikke funderet i min egentlige uddannelse), lejelejlighed med en kæreste igennem 10 år, men ustabilt på den måde, at vi har brudt et par gange og endt med ikke at kunne undvære hinanden, ingen børn og får muligvis heller ingen. And who cares? Det handler om at være glad for, hvor man er, og hvad man har – lige NU!

  Svar
 11. Marie T

  Den er simpelhent så skøn, den kjole!
  Jeg skal snart til uni fest og overvejer den! Må jeg spørger dig, hvilken størrelse du har taget den i? :-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *