Working girl #3

 photo Opdateretfornylig39_zpsfb78e14d.jpg“Uniformen” på job. Det er ikke første gang, jeg nævner uniformen og den ændrer sig da en smule i perioder. Men det er ikke meget og det er meget de samme overordnede ideer der går igen, bare med forskellige styles, I ved. I perioder kører jeg sæt, matchende suits (som her) og i andre perioder står den på jeans og skjorter (som her). Lige for tiden står den på slacks aka. old-school sorte bukser med læg, sneaks og rullekraver i forskelige farver og strukturer. Og selvfølglig gerne et par seje negle og en flot taske. Så kører det for mig! Især hvis jeg også liiiige har fået kaffe og croissant. Så dobbeltkører det bare! Så er jeg mere end klar til en dag på kontoret. Hvordan ser jeres uniform ud for tiden?

1. Rullekrave i rib her. 2. KAFFE, helst cappucino, tak. 3. Croissant, fra 7/11 selvfølgelig. 4. Slacks/bukser her. 5. Nike Air Max 1 bouclé og lak-sneaks her. 6. Proenza Schouler PS1 medium her. 7. Nail-art her.

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

9 tanker om "Working girl #3"

 1. Hanne Hovmark

  Øv, hvor alle de her sager frister min (alt for tomme) pengepung! Specielt det suit fra River Island i “Working girl #2”, ved du noget omkring størrelser der?

  Svar
 2. Modehoved

  Uh, jeg kunne også godt tænke mig et par slacks. Min “uniform” består mest af grå strik i en eller anden form, sort læder eller denim og enkle guldsmykker. Og så gerne en kop te med sukker – man er vel hyggetrold :)

  Svar
 3. Pingback: Working girl #4 - you better be fierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *