Working girl #6

Desktop12Her i starten af juni havde jeg 1 års-dag hos Mindjumpers. Det blev fejret med en cappuccino fra Baresso på min Account Directors regning. Not bad og ja, der skal sgu ikke meget til for at gøre mig glad for tiden. Det er de små ting, der tæller lige pt..

Jeg fejrede selv dagen med at love mig selv en ny flot skjorte til min “working-girl”-garderobe og har haft øje på ovenstående sag fra Gannis “favourite shirt”-kollektion. Skjorten i sig selv er noget nær perfekt, men den lille fine panda-emoji gør ligesom udslaget, ik? Jeg er jo kæmpe emoji-fan (hvem er ikke det?) og kan generelt godt lide at min garderobe skiller sig bare lidt ud. Ganni har netop smidt skjorterne med emojis online på deres webshop og der er også en skjorte med pote-emoji på. Det var svært at vælge, men endte med pandaen. Mere mig, I ved.. ;)

Få dine poter i ovenstående skjorte med panda lige her og skjorten med poter lige her.

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

En tanke om "Working girl #6"

  1. Dina

    Er så hooked på den skjorte, elsker den! Tillykke med købet – og hvor er det dejligt at have dig tilbage ved tasterne <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *