Working girl #7

Desktop13

Ok ok ok, her er en jakke, hvor udtrykket “business in the front – party in the back” virkelig er passende. Jeg er dybt forelsket i den. Jeg er i Berlin de næste dage og i går – netop landet i Berlin om formiddagen, gik jeg lige hurtigt ind i All Saints og så hang den der. Den passede som en drøm og jeg så godt ud i den. I ved tynd og lang og alt det. En sød (og pæn) mandlig ekspedient var enten en vildt god sælger eller oprigtigt ligeså forelsket i den jakke som jeg. Han kendte i hvertfald hele historien om jakken, der viste sig at have været udsolgt længe, i øvrigt den eneste tilbage og netop returneret af en der fortrød. Han var dybt jaloux, tror jeg. Nå, men kan I se det for jer? Mig, der går til mine vigtige (og knapt så vigtige, høhø) møder i min smukke klassiske jakke og BOOM så vender jeg mig lige om og ligner en hip cowboy-frynse-boho lady? Kan I se det, hva? Jeg kan godt. Men hey, jeg hang den altså tilbage. Jeg mener.. 270 euro er alligevel 2000kr. Slap lige af engang. Hmmmm, hvis jeg nu stadig tænker på den på søndag, når jeg skal hjem.. Må jeg så købe den? Hvad siger I?

Jakke fra All Saints her.

10 tanker om "Working girl #7"

 1. Camilla

  Der er kun én ting at gøre – KØØØØB!

  Det snit er jo vanvittig lækkert! Normalt er jeg ikke til frynser, men de gør bare noget ekstra for jakken. :)

  Fortsat god tur!
  /Camilla

  Svar
 2. Mathilde

  Der kommer på nye penge på kontoenigen og de 2000 kr. og penge ærger man sig sjældent over – det er jo bare penge.. Til gengæld kommer man til at ærge sig over de ting man ikke købte. Som fx når man køber en pisselækker chaneltaske eller en virkelig flot jakke med frynser :-)

  Svar
 3. Pingback: Status PT fra Berlin.. - you better be fierce

 4. Naima

  havde samme dilemma i London i efteråret. havde kig på et par sko men lovede mig selv, hvis jeg stadig tænkte på dem den sidste dag sku jeg købe dem! og bum jeg købte dem den sidste dag! :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *