#youbetterbefiercepåtur #london

Processed with VSCOcam with b1 preset
Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej med jer. Har I det godt? Jeg har haft nogle travle dage op til weekenden + en weekend der har været fuldt booket med hundepasning og lillesøsters 25 års fødselsdagsfest. De travle dage inden weekenden, var mest på jobbet og udelukkende fordi jeg skulle have hele 3 dage fri i denne uge. Er nemlig blevet inviteret til London af Netflix på en “catch-up” tur i anledning af deres serie, Mr. Selfridge snart får ny frisk sæson. Har I set sæson 1? Det er altså good stuff. På turen skal vi opleve London og vi skal helt bagom serien, der handler om manden bag det ikoniske shoppeheaven Selfridges i London. Glæder mig helt vildt! Helt ærligt – Netflix og shopping? Det er jo lige mig!

Jeg er netop tjekket ind på Browns hotel efter en forholdvis lang dag med forsinket fly og så en virkelig lang tur fra Gatwick hertil hotellet. Om en lille time skal vi mødes i receptionen og så starter 3 dages fuldt program. Jeg kommer til at opdatere jer her på bloggen de næste dage, men hvis I vil følge med løbende, så live-opdaterer jeg (som altid) på min instagram, @kiaellegaard

Håber I vil følge med! Nu skal jeg overveje om, jeg skal klæde mig pænt på til middagen lige om lidt.. Jeg bør nok. Det er jo ikke hver dag, man er i London, vel?! ;)

3 tanker om "#youbetterbefiercepåtur #london"

  1. Pingback: #youbetterbefiercepåtur #netflix #mrselfridge - you better be fierce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *