#youbetterbefiercepåtur #netflix #mrselfridge

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 21.21.42Kan I huske at jeg var i London med Netflix for nylig? Jeg skrev dette indlæg og dette indlæg fra turen. Det var sådan en dejlig tur! Jeg var derovre i forbindelse med tv-serien Mr. Selfridge, der handler om manden bag luksusstormagasinet Selfridges. Vi boede på Browns Hotel (over-lækkert) og var rundt i London og se historiske steder i old-school biler, spise dejlig mad på meget gode restauranter og så havde de selvfølgelig sat en masse tid af til shopping og tv-serie-kigning på Ipads til en fælles “silent-screening”. Geniale event-planners de har hos Netflix, hvis I spørger mig!

Hele sæson 1 af Mr. Selfridge kan indtil videre ses på Netflix og jeg synes den er SÅ god – så den hele på en weekend en del tid inden jeg tog til London. Alle timerne værd! Læs mere om serien her på IMDB, hvor den får høje ratings i øvrigt.

I disse tider, hvor jeg har lidt minus på overskuds-kontoen, så kunne sådan en tur til London være ret passende. Heldigvis har jeg en Paris-tur i udsigt til Maj og det er jo SNART.

4 tanker om "#youbetterbefiercepåtur #netflix #mrselfridge"

 1. signe

  Hej Kia,
  Jeg har fulgt dig næsten siden din blogs spæde start og har i dag taget mod til mig, og offentliggjort min egen blog, som jeg har arbejdet en del på det sidste stykke tid. Min blog skal inspirere i den modsatte retning af vores køb-og-smid-væk-kultur, og går egentlig ud på at bruge mindre, erhverve sig mindre og dermed have mindre. Du skriver så mange gode indlæg der virkelig skubber til folks principper og holdninger, og det håber jeg min blog også kan på sin egen måde. Jeg håber du har lyst til at slå et smut forbi :-)

  Kh Signe

  Svar
 2. Celia

  Av, hvor er du heldig, manner. Jeg havde ikke lige fanget, hvad det var for en serie, da du skrev om det før, men nu har jeg lige slugt alle 8 sæsoner af Entourage på rekordtid, og fik sgu lidt the hots for Jeremy Piven, som jo spiller Air i Entourage og nu Mr. Selfridge i serien. Så jeg så lige 1. afsnit i går. Den virker super lovende, den MÅ jeg se. Snart. Serier er mit liv, daaaamn … :)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *